Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireGifts.pl - Temat ogólny

Autor Wiadomość
RE: FireGifts.pl - Temat ogólny
Sprawdź:
jakby były same obietnice to ludzie by nie dodawali zdjęć do galerii Smile
A nagroda jak nie dotarła tak nie nie dojdzie.
(27-10-2014 17:30)SmigolMarek napisał(a):  A nagroda jak nie dotarła tak nie nie dojdzie.

Zaczekaj do środy mi doszła dzisiaj jutro powinna Ci dojść.
A ja chciałbym się dowiedzieć co to za programista i ile "pracuje"?

Nie to, żeby mi coś nie pasowało, ale sprawę z czatem i nowymi formami pozyskiwania GP słyszymy już od bodajże 2tygodni(lub więcej?).

Jeżeli jest programistą to taki czat nie powinien być dla niego problemem(nie oszukujmy się), ale trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie co dla każdego znaczy programista...

Szczerze to aż tak bardzo mnie to nie "nurtuje" aczkolwiek pewnie wielu z nas, użytkowników, z utęsknieniem czeka m.in. na firechat, a nie na jakieś chatangoo Big Grin

To nie jest żadna krytyka ani atak w Waszą stronę, po prostu chciałbym się dowiedzieć nieco więcej aniżeli już wiem Tongue
Glosy: ZarazWracam (+1)
Zadanie z bc.vc nie działa.
Mi tam działało po północy.

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Glosy: FireGifts.pl (+1)
(27-10-2014 21:38)haha40027 napisał(a):  A ja chciałbym się dowiedzieć co to za programista i ile "pracuje"?

Nie to, żeby mi coś nie pasowało, ale sprawę z czatem i nowymi formami pozyskiwania GP słyszymy już od bodajże 2tygodni(lub więcej?).

Jeżeli jest programistą to taki czat nie powinien być dla niego problemem(nie oszukujmy się), ale trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie co dla każdego znaczy programista...

Szczerze to aż tak bardzo mnie to nie "nurtuje" aczkolwiek pewnie wielu z nas, użytkowników, z utęsknieniem czeka m.in. na firechat, a nie na jakieś chatangoo Big Grin

To nie jest żadna krytyka ani atak w Waszą stronę, po prostu chciałbym się dowiedzieć nieco więcej aniżeli już wiem Tongue

O czacie informowaliśmy tydzień temu. Zaczął od trudniejszego zadania czyli nowe formy pozyskiwania GP. Cały czas pracuje nad tym oraz sprawdza działanie owego skryptu,aby nie było później niespodzianek Wink
dzisiaj dotarły do mnie kulki magnetyczne dzięki firegifts Smile jutro zrobię zdjęcie Smile
Analne? Big Grin

Pytam, bo sam bym wygrał Tongue
Glosy: ZarazWracam (+1)
@FireGifts
Planujecie w tym roku jeszcze restock?
Będzie kasowanie punktów?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: