Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak, używam proxy i GSA Captcha Breaker, który też jest na trialu. Robi jakieś 40-50% captch więc nie jest super dobry ale przyspiesza trochę chociaż co trudniejsze kaćpy i tak muszę przepisywać
No pewnie, że jestem Tylko trzeba umieć się tym posługiwać.
Mam zamiar za ok. 200zł kupić pozycjonowanie na fiverr.com lecz nie od razu. Chcę przeczekać ataki Googla i jak się wszystkie mniej więcej ustabilizuje.
No nie skupiaj całej uwagi tylko na yt Tez zarabialem praktycznie tylko dzieki yt mialem ponad 20filmikow i to niektore na 1 - 2 stronie jednak pewnego slonecznego dnia wszystkie za jednym razem ch*j strzelil i usuneli. Stwierdzilem ze wiecej w yt nie bede sie bawil i zaczalem bawic sie w seo . I na chwile obecna mam wiecej uu z samego google niz kiedykolwiek z yt Włozylem w to troche czasu i pieniedzy ale mam juz swoje pakiety fakt trzeba 400zl wlozyc ale zwraca sie z mega % a to najważniejsze
Ładny masz dziennik zycze powodzenia w dalszych zarobkach
Wczoraj UU spadły, bo AZ.pl podczas gdy byłem w szkole wyłączyło mi stronę, bo zużywała za dużo CPU. Od razu zabrałem się za optymalizację. Dzisiaj bedzie ok. 830 UU, 200 mniej niż w poniedziałek.
Mam nadzieje, że te 1000 UU nie było fartem, lecz faktycznie ruch się będzie stale zwiększał.
Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika.
UU powróciły do stanu sprzed dwóch tygodni :c Spadek o 200UU.
Cały dzień coś mnie wkurwia.. Gdyby nie fajna dniówka to by mnie chyba rozniosło. Nie wiem czemu taki spadek odwiedzin, żaden filmik nie spadł a dwa się nawet podniosły o jedną lub dwie pozycje w górę a Google WBT mówi, że wyświetlenia nie spadają..
Widocznie po prostu słabsze dni.
Dzisiaj:
■ Skupienie promo na jednym filmie
■ Zdobywanie pkt na promo filmów
■ 8 backlinki w GSA (+ping)
Dzisiaj:
■ Skupienie promo na jednym filmie
■ Zdobywanie pkt na promo filmów
■ 2 backlinki w GSA (+ping)
Kod:
Today's download earnings $22.65
Kod:
Yesterday total earnings $10.46
Kod:
Month's total earnings $252/$500
Stanu klików/leadów nie mam jak podać, ponieważ jak sami widzicie piszę post po północy
UU dzis:
845 UU wczoraj:
816
Backlinki bardzo wolno lecą - czas zmienić wpis do linkowania oraz słowa kluczowe.
Idę w dobrym kierunku.
Jeżeli uda mi się zachować średnią dniówkę jaką teraz mam, to uda mi się załapać $500 z dużym hakiem
Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika.