Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no teraz jakos szybciej ale jak otworze reklame i obejrze do nie pojawia sie ten zielony opis pod reklmą i musze jeszcze raz wejsc w reklame i po jakims czasie sie pojawia . na Forum cos piszą ze obciązone serwery i ze juz Admini sie tym zajmuja.
(17-02-2014 11:46)WANTED napisał(a): U mnie różnie, raz idzie elegancko a raz znowu strasznie muli Ojooo będzie musiało zainwestować w lepsze maszynki, bo ludzi im przybywa
EDIT:
Fajną opcję dodali teraz, że widać za ile godzin można dokupić nowych poleconych Chyba, że już była a jej nie zauważyłem
tez ja teraz zauwazylem
"za 55 godzin mozesz kupic...."
(17-02-2014 11:46)WANTED napisał(a): U mnie różnie, raz idzie elegancko a raz znowu strasznie muli Ojooo będzie musiało zainwestować w lepsze maszynki, bo ludzi im przybywa
EDIT:
Fajną opcję dodali teraz, że widać za ile godzin można dokupić nowych poleconych Chyba, że już była a jej nie zauważyłem
tez ja teraz zauwazylem
"za 55 godzin mozesz kupic...."
koledzy czy jak wykupie premium na rok i dokupie 50 rr to dam rade uzbierac w 30 dni na przeduzenie?? czy musze dopłacic? a i czy nadal płaci bo czytałem posty że sie czeka i czeka ale czy sie doczekać można??