(21-09-2019 22:18)Kryspin napisał(a): Natinka ja z Twojego linku Ściągnąłem aplikację Vova dostałem 18 kryształów zacząłem grać w kości wygrałem kilka miałem 25 chciałem wymienić było że 8,64 zł na PP za 20 kryształów 0 pozostało gdy te kryształy chciałem wymienić na ręcznik za 9 gr okazało się przelew nie przeszedł 9 gr to nie pieniądz ale zamawiać coś droższego to strach (przelew zrobiony i 20 kryształów zabrane) i 2 min po tym pojawiła się opcja wymiany 20 kryształów za 8,64 zł na pp albo to sciema albo czegoś nie kumam. Nie wspomnę że do nich nie ma co pisać.
No mi po wypłacie nie nalicza poleconych, więc jednak nie tak kolorowo.
Co do wymian kryształków na kasę, są dzienne limity dla wszystkich i np jak już wykorzystane to trzeba następnego dnia, bo są 3 opcje wymian za 5 kryształków, 20 kryształków i 48 kryształków ale na każdą wymianę jest dla wszystkich ogólny dzienny limit.
Co do zapłaty to się dziwię że nie przeszło. Może jednak przeszło i kupiłeś. Gdzieś jest odnośnik zamówienia
(22-09-2019 10:12)xScigajx napisał(a): Co to za apka vova można coś o niej więcej powiedzieć?
Pisałam wcześniej o niej, starałam się dość wyczerpująco napisać