Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dziś pierwszy raz nie mogłem wypełnić ankiety bo dostałem "bana" na Ip trochę dziwne bo korzystam z mobilnego neta na kartę i zawsze przed robię restart routera
To jest poje**** odświeżam prolific assistant co jakiś czas nie raz odświeżyłem i od razu pojawiły się studia czyli minęła sekundka a i tak nie zdążyłem w ogóle to długo się ładuje jak się pojawią studia...
(19-02-2022 00:28)mariusz29 napisał(a): To jest poje**** odświeżam prolific assistant co jakiś czas nie raz odświeżyłem i od razu pojawiły się studia czyli minęła sekundka a i tak nie zdążyłem w ogóle to długo się ładuje jak się pojawią studia...
Niestety, bez dużej dawki szczęścia się teraz nie dostanie do badania Nawet te z 1000 miejsc są zajmowane w kilka sekund.