Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(13-09-2019 15:24)11natinka11 napisał(a): Nie wiem czy tylko u mnie tak z ankietami toluny w ysense, że niby zakończę i przekieruje na ysense, ale nie dolicza nic za nie. Wczoraj tak miałam i dzisiaj też. Może dolicza jakoś po czasie
Miałam dziś tak samo, nie doliczyli mi pieniędzy a ukończyłam ankietę i przekierowało mnie na ysense, ale nadal nie dodano nic do konta. Napisałam do nich zobaczymy czy coś odpiszą.
Ja też mam problemy na ysense - ilości ankiet hmmm raczej takie homeopatyczne (o ukończonych nie wspomnę), na dodatek dopiero po skasowaniu ciasteczek pojawia mi się OW i tak po jakichś dwóch kliknięciach ponownie znika. Ja nie jestem tam w stanie już "zarabiać".
(13-09-2019 15:24)11natinka11 napisał(a): Nie wiem czy tylko u mnie tak z ankietami toluny w ysense, że niby zakończę i przekieruje na ysense, ale nie dolicza nic za nie. Wczoraj tak miałam i dzisiaj też. Może dolicza jakoś po czasie
Miałam dziś tak samo, nie doliczyli mi pieniędzy a ukończyłam ankietę i przekierowało mnie na ysense, ale nadal nie dodano nic do konta. Napisałam do nich zobaczymy czy coś odpiszą.
ja znów do toluny napisałam, bo to za ankiety z toluny tak nie płacą
u mnie przed chwilą w ysense była ankieta z OW i była to społeczność typu philips tylko że coś dla kierowców ale był jakiś błąd i w ogóle ankieta się nie wczytała tylko czarny ekran był :/ w ogóle dostał ktoś coś z philipsa w tym miesiącu?
(13-09-2019 18:16)Kryspin napisał(a): u mnie przed chwilą w ysense była ankieta z OW i była to społeczność typu philips tylko że coś dla kierowców ale był jakiś błąd i w ogóle ankieta się nie wczytała tylko czarny ekran był :/ w ogóle dostał ktoś coś z philipsa w tym miesiącu?
(13-09-2019 18:16)Kryspin napisał(a): u mnie przed chwilą w ysense była ankieta z OW i była to społeczność typu philips tylko że coś dla kierowców ale był jakiś błąd i w ogóle ankieta się nie wczytała tylko czarny ekran był :/ w ogóle dostał ktoś coś z philipsa w tym miesiącu?
ja nie, jak zawsze, już się pogodziłam z tym, że w tych testach mi nie idzie... trudno, mam z wielu innych stron wypłaty
znów mi kolejnej ankiety z toluny w ysense nie zaliczyło. Cos z tymi ankietami nie tak Napisałam do ysense, aby mi zapłacili za 3 ankiety (nie licząc tej o coca cola)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2019 18:57 przez 11natinka11.)