Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@fastrets aby program naliczal $ musisz mieć aktywowany threads, a co do weryfikacji konta to musisz podać swój nr kom i odeslać smsem kod, kosztuje to 60gr a dostaje sie trailowego threadsa
fastrets a w aplikacji nalicza Ci zarobki? Na stronie coingeneration zarobki są aktualizowane z 1-dniowym opóźnieniem, jak włączysz aplikację kolejnego dnia to wysyła ona w ciągu kilku minut raport z poprzedniego dnia i wtedy pojawiają się zarobki na stronie coingeneration.
W programie tez nie , ale przed uruchomieniem programu wywala mi błąd że nie mam Net.Framework ale potem program się uruchomi i coś tam robi .... ale $ nie nalicza.
Takie pytanie:
Lepiej na Payzala czy Perfectmoney? I czy z obu tych serwisow moge potem na konto bankowe przelac? I może tak, gdzie prosciej? Na PayPalu mam konto ale coingeneration nie dał jeszcze tej opcji ;/
---------
EDYTUJE:
Mam konto Payzala, jaka jest prowizja od wypłacenia pieniazkow? Od jakiej kwoty jest najmniejsza prowizja?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2013 14:19 przez mattw.)