Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Oto, co masz zrobić:
1. Po rejestracji przejdź do wiadomości e-mail, otrzymasz krótkie wprowadzenie, aby zacząć.
2. Przejdź do sekcji download (ściągnij oprogramowanie 4.4 MB)
3. Zainstaluj aplikację i uruchom. Zobacz zarobki w czasie rzeczywistym.
Oto jak wygląda program i jego zarobki:
Serwis wypłaca na : LR, Payza i Perfect Money
Mój dowód wypłaty :
Niestety nie jest to idealny system ;/ Gdyż mamy tylko miesięcznego triala.
Można wykupić nastepny "theard" ale kosztuje to 50 $ !!!
Uwaga !!
Dla tych którzy zarejestrują sie z mojego REFA poradnik jak ustawic program na wielu PC oraz bede odpowiadal na pytania !! Wystarczy ze wyslesz mi na PM swoje id usera a ja wysle Ci poradnik
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2013 07:51 przez explrlz.)
Pokazałeś dowód wypłaty nie widzę tam ile zarobiłeś
mam zapłacić 50 USD za miesięczny abonament by zarobić .... ?
10 centów
aa niby 2 Usd dziennie czyli około 10 USD miesięcznie mam zarobić skoro wpłacam 50USD a zarabiam 30dni x 2 USD daje nam 60 USD pod warunkiem pewnie że system działa 24h na dobę bo inaczej jestem w plecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2013 10:30 przez Spamer-pl.)
A z jakich zasobów mojego komputera ta aplikacja korzysta? i jak komputer sie nada do zarabiania bo możliwe że mój już nie zarobi 2 USD dziennie tylko 2 centy bo pamięci mało procesor lipny a grafika czarno biała