Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam pytanie bo jak już wszystkie playlisty miną to pisze odtwórz następną, no i myślałem, że jak odświeży to od nowa będą leciały, a tu dalej to pisze, więc jak mam to np. na noc zostawić? Mam co godzinę sprawdzać?!
(01-07-2016 15:11)Radi98 napisał(a): Mam pytanie bo jak już wszystkie playlisty miną to pisze odtwórz następną, no i myślałem, że jak odświeży to od nowa będą leciały, a tu dalej to pisze, więc jak mam to np. na noc zostawić? Mam co godzinę sprawdzać?!
Playlisty się odnowią, ale trzeba obejrzeć wszystkie
nie można:
Po prawidłowej Rejestracji Gamekit, w terminie nie dłuższym niż 21 dni, tworzy Konto Użytkownika. Jeden Użytkownik może posiadać wyłącznie jedno Konto Użytkownika. Nie jest dopuszczalne udostępnianie Konta Użytkownika innym Użytkownikom, ani korzystanie z innych Kont Użytkowników. Użytkownik powinien zachować swoje hasło do Konta Użytkownika w tajemnicy.
(01-07-2016 19:55)przeCinek19 napisał(a): A można jednocześnie na PC i VPS mieć włączone? Dwa różne konta?
(01-07-2016 20:04)wiesiek napisał(a): nie można:
Po prawidłowej Rejestracji Gamekit, w terminie nie dłuższym niż 21 dni, tworzy Konto Użytkownika. Jeden Użytkownik może posiadać wyłącznie jedno Konto Użytkownika. Nie jest dopuszczalne udostępnianie Konta Użytkownika innym Użytkownikom, ani korzystanie z innych Kont Użytkowników. Użytkownik powinien zachować swoje hasło do Konta Użytkownika w tajemnicy.
PC ma inne IP i VPS ma inne IP... To dwie oddzielne maszyny...
Jeśli nigdy się nie zalogujemy na jednej maszynie na oba konta nikt się nie skapnie bo NIE MA JAK
//twardy szybszy
Ascoran, dumny członek zarabiam.com od Marca 2013.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2016 20:29 przez Ascoran.)