Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Na czym lepiej wychodzisz
PPA
PPI
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated! v2.0] poradnik ppi/ppa - zacznij zarabiać przez internet » Pierwsza część poradnika pay per install (cinstaller)

Autor Wiadomość
RE: Mini Poradnik Ppi [Zacznij Zarabiać Przez Internet]
Sprawdź:
Mi tam normalnie liczy...
[Obrazek: ppi.jpg]
jeszcze nie ma końca dnia a już prawie 2 dyszki wpadło
U mnie także normalnie - 1.31$
A takie pytanko, wiadomo kiedy te lepsze statystyki będą?
e sry za poprzednie głupie pytanie, nie miałem dostępu do swojego kompa aby sprawdzić dokładnie o co chodzi.
Po prostu youtube z dnia na dzień skasował mi 80% filmów.... i jestem teraz w tzw ciemnej pi....
Jak już tak się żalimy to ja też się pożalę. Adf ly zbanowało mi konto do którego miałem podpiętą większość linków z ppi.
Wszystkie linki wygasły. Życie co chwile rzuca jakieś kłody pod nogi ale damy radęRolleyesHuh
Glosy: 4Colors (+1)
250 instalacji i masz 3$ ?! Masakra
Ja przy 12 instalacjach mam prawie dolara.
Co do tych Stanów to tylko chwyt.Żeby złapać ich na pobraniu trzeba mieć niezłe szczęście....
Wystarczy kierować nisze pod gry w jakie grają gracze z USA, Call of Duty, Batttlefieldy i takie tam
Glosy: full2000 (+1)
(26-01-2015 15:51)draksone napisał(a):  250 instalacji i masz 3$ ?! Masakra
Ja przy 12 instalacjach mam prawie dolara.
Co do tych Stanów to tylko chwyt.Żeby złapać ich na pobraniu trzeba mieć niezłe szczęście....

Zapewne chodzi ci o screena którego wstawiłem. Jak byś nie zauważył te instalacje pochodzą od refów z których jest 10% zarobkówSmile

Edit: Zarobki z całego dnia to 'Revenue'
A no to mnie uspokoiłeś w takim razie :]
Wracam z pracy a tu taka fajna dotacja od PIB:
[Obrazek: 6qsbv3.jpg]
Jutro zostanę w domu więc wezmę się za prace związane z PPI bo nie ukrywam że ostatnio zaniedbałem.
W lutym mam urodziny to planuję założenie dziennikaSmile Puki co życzę wszystkim powodzenia!
Glosy: Ratchet (+1)
Warto używać skracaczy ?? Jak używam goo.gl to wyskakuje informacja o przekierowaniu,bez skracacza nie ma takiej informacji,od razu przejście do strony.Tylko czy to nie skróci żywotności moich filmów ? :/
Odpowiedz