![]() |
[Updated! v2.0] poradnik ppi/ppa - zacznij zarabiać przez internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391) +---- Wątek: [Updated! v2.0] poradnik ppi/ppa - zacznij zarabiać przez internet (/Temat-Updated-v2-0-poradnik-ppi-ppa-zacznij-zarabiac-przez-internet-101406) |
[Updated! v2.0] poradnik ppi/ppa - zacznij zarabiać przez internet - full2000 - 11-11-2014 15:58 @edit: ten temat został zaktualizowany w dniu 25 sierp. 2018, warto zapoznać się z aktualną treścią i działać ![]() @edit2: Uwaga! Zmiana, z racji tego, że niedługo aktualizuję wskazówki do ppi (poradnik), teraz otrzymają go tylko i wyłącznie osoby z zebranym min. choć 1 leadem! Ma to na celu ograniczenie nieaktywnych kont i tych zakładanych tylko dla samego poradnika. Od teraz nowe wskazówki są udostępniane w formie linku do mojej zabezpieczonej hasłem strony. PIN otrzymają tylko i wyłącznie osoby z 1+ leadem! Proszę by nie pisać po samej, pustej rejestracji! Dziękuję i pozdrawiam ![]() Edit ~ PerInstallBucks nie działa już od jakiegoś czasu w związku z czym polecam serwis cinstaller ![]() poradnik ppi v2.0 by full2k Poradnik zawiera bardziej podstawy niż zaawansowane metody zarabiania. Od czegoś musimy zacząć ![]() Będziesz potrzebował konta w serwisie oferującym pieniądze za instalacje (pay per installs) Ostatecznie wybrałem cinstaller, ze względu na stos. wysokie stawki i krótki czas oczekiwania na wypłaty. Zatem zarejestruj się, jeżeli nie masz konta: Aktualny serwis PPI (najlepsze stawki i konwersja) - czysty link: http://affiliate.cinstaller.com/affiliates/signup.php#SignupForm Uwaga! Każdy kto zarejestruje się z powyższego linku, może napisać na PW i wyślę poradnik ![]() [edit]Poradnik był stworzony pod perinstallbucks ale myślę, że z rejestracją każdy sobie poradzi a jak nie to można podbijać do mnie na pw[/edit] W polu traffic source możecie wpisać: youtube, facebook, commenting, our blogs etc.etc. ![]() Jeżeli z rozwijanej listy 'Payment method' wybraliście PayPal to w dodatkowym polu które się utworzy wpisujecie adres e-mail przypisany do Waszego konta PayPal, analogicznie należy postąpić z innymi procesorami płatności. Minimalna wypłata to $20 (w cinstaller zaledwie $1! + inne metody płatności ![]() Dokładna lista stawek znajduje się tutaj -> https://perinstallbucks.com/rates.php cytat pochodzący z tematu o cinstaller napisał(a):Dokładną listę stawek znajdziecie tutaj -> http://cinstaller.com/#prices Mój aktualny dowód wypłaty : ![]() 2. Promowanie, linki i strony docelowe (landing pages) Wejdź w zakładkę ‘promo tools’ otworzy Ci się strona z linkami. Wiele do wyboru prawda? Jest ogólny LP, do muzyki, video, ebook traffic etc. Przykładowy mirror - http://www.v4download.com/2/download.php?title=keyword_request&id=Kali92 Prawdopodobnie domyślasz się już, co należy zrobić z linkami : www [.] v4download.com/1/download.php?title=keyword_request&id=yourID Po prostu zamieniasz keyword_request na nazwę pliku. Tak więc na przykładowo www [.] v4download.com/1/download.php?title=FacebookAccountMaker&id=yourID Ja używam bezpośredniego linku do downloadu (direct link). Jest to najbardziej popularne narzędzie. ![]() W momencie gdy ktoś pobiera plik wygląda to mniej-więcej tak : ![]() Pieniądze dostajesz po pobraniu i zainstalowaniu pliku przez kogoś. Całkiem proste prawda? Teraz przechodzimy do rzeczy ![]() Jak znaleźć nisze? Możesz wpisać na YT lub w Google coś typu hack tool, cheat tool i masz masę niszy a rejestrując się z mojego reflinka linku dostajesz 250 nisz na start. Możesz kopiować posty na swojego własnego bloga tylko znajdź w Google coś związanego z hack tools etc. Jeżeli koniecznie chcesz kopiować posty a nie tworzyć ich samodzielnie to możesz „przepuść” je przez Google translate. Mam nadzieję że każdy wie o co chodzi ![]() Możesz zarabiać dodając komentarze w popularnym serwisie np. YouTube [poradnik yt - kliknij tutaj] Ważne żebyś używał wiarygodnego narzędzia do skracania linków! Wtedy więcej ludzi klika. Ja używam bit laya i właśnie niego polecam. Oczywiście NIE ograniczaj się do komentarzy na yt. Metoda którą teraz przedstawię jest większości earner'ów dobrze znana i najlepsza. Dlaczego najlepsza? Bo nawet w momencie kiedy dany serwis przestanie wypłacać to Ty będziesz mieć zaplecze do zarabiania i wystarczy że podmienisz linki. Warto korzystać z API oferowanego przez cinstaller. Myślę, że pomogą w ogarnięciu niego. I to teraz co jest kluczowe czyli NAJWAŻNIEJSZE : Tworzysz bloga, na początek polecam darmową platformę blogger.com ((szablony do blogspota -> http://btemplates.com/tag/games/ ) nawet jak ktoś nie ma doświadczenia w tworzeniu blogów to szybko się połapie. Oczywiście jeżeli chcesz możesz od razu zainwestować w domenę i hosting. Hosting, który polecam -> tutaj będzie link do hostingu Kiedy wykonałeś wszystkie kroki musisz zacząć dodawać posty. Dodawać posty a później... też dodawać posty :-) W momencie kiedy będziesz miał/a ~110+ postów będziesz zarabiał/a ~$10 dziennie! Oczywiście na wszystko potrzeba czasu a na efekty trzeba poczekać aczkolwiek po jakimś czasie masz dochód pasywny. Siedzisz i liczysz hajs ![]() Przykładowy (dobrze wykonany) post przedstawiam poniżej: [img]link wygasły[/img] Na początek dodawaj nie za wiele np. 2 - 3 posty dziennie. W tej kwestii najważniejsza jest Twoja regularność i wytrwałość. Potem zwiększ ilość dodawanych postów. W postach do banerów "download" dodawaj bezpośrednie przekierowanie do Twojego linku ppi, czyli tzw. directlink'u Kolejna metoda polega na zarabianiu na sławetnych hackach np. w połączeniu z filmikami na YT. Jednak na ten temat nie będę się specjalnie rozpisywał bo już wcześniej zrobił to kolega VoreCC Znajdziesz to pod tym linkiem: http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-PPI-PayPerInstall-Zarabiaj-na-instalacjach-96111 Zapraszam do lektury bo to sporo wartościowej wiedzy, którą dostajesz za darmo. Jeżeli poświecisz czas również na tą metodę twoje zarobki będą ~od 2 do 3 razy wyższe ![]() Link do bota ułatwiającego zarabianie na tej metodzie: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Uploader.htm (pozwala na masowe dodawanie filmików z jednego konta). Pamiętaj że będziesz potrzebował zweryfikowanych kont youtube. Często ktoś chce sprzedać. Do nabijania lajków dla Twoich filmików polecam sławetne addmefast. Updates @edit - 25.08.2018 Druga część poradnika i więcej metod -> http://zarabiam.com/Temat-PPI-poradnik-Czesc-2-by-full2000-119146 ![]() Od jakiegoś czasu jest drobna zmiana - refom podaję kod pin do strony na której przedstawiam ważne wskazówki do ppi Jeżeli ktoś z was posiada ruch który może wykorzystać w ppi np. wcześniej zarabiał na perinstallbucks to zapraszam do przekierowania swojego trafficu właśnie do cinstaller. Osoby które zarejestrowały się w cinstaller, proszone są o podanie loginu na pw, następnie weryfikuję i wysyłam. Pozdrawiam & Życzę wielu sukcesów! Karol full Zakaz rozpowszechniania, kopiowania oraz modyfikacji treści tego poradnika bez zgody autora! Z poradnika korzystasz na własną odpowiedzialność. RE: Mini poradnik PPI - aero2 - 11-11-2014 16:07 Leci + chętnie zobaczę twoje statystyki instalacji dzienne z jakich krajów. ![]() RE: Mini poradnik PPI - Knoh - 11-11-2014 16:14 W zasadzie wszystko w tym temacie jest znane ale +, bo początkującym się przyda RE: Mini poradnik PPI - broofie - 11-11-2014 16:30 Podstawy podstaw. Uproszczona tresc tego poradnika znajduje sie bezposrednio na stronie PIB. Aczkolwiek fajnie, ze powstaje coraz to wiecej tematow nt PPI, moze kogos przyciagnie opisana przez ciebie metoda zarobku ![]() Mam do was pytanie. Zna ktos jakis sposob na dawanie samemu sobie lapek w gore do komentarzy pod filmikami na yt? RE: Mini poradnik PPI - v3XeR - 11-11-2014 16:37 Zakładasz dużo kont YT i klikasz ![]() Kiedyś tak robiłem ![]() RE: Mini poradnik PPI - full2000 - 11-11-2014 16:39 (11-11-2014 16:07)aero2 napisał(a): Leci + chętnie zobaczę twoje statystyki instalacji dzienne z jakich krajów. Dziękuję wszystkim za repy. Dziennie statystyki instalacji na dzień dzisiejszy przedstawiają się mniej-więcej tak: ![]() Z krajami bywa różnie. Czasami zdarzają się po 3 leady z USA na które stawka wynosi $1.5 od leada mimo wszystko najwięcej pobrań mam z Polski. Przypadek? Nie sądzę. Dokładnych stat nie pokażę bo musiał bym narobić milion screenów. Moi refowie też sobie świetnie radzą ![]() (11-11-2014 16:30)broofie napisał(a): ...Mam do was pytanie. Zna ktos jakis sposob na dawanie samemu sobie lapek w gore do komentarzy pod filmikami na yt?... Nie rozumiem co dokładnie rozumiesz poprzez "dodawanie samemu sobie". W poradniku podałem serwis który może posłużyć ci do lajkowania filmików. W innym wypadku pozostaje ci chyba tylko to co napisał v3XeR ![]() Odp: RE: Mini poradnik PPI - broofie - 11-11-2014 16:43 (11-11-2014 16:37)v3XeR napisał(a): Zakładasz dużo kont YT i klikaszTylko ze moje drugie konto nie widzi komentarza ktory wyszedl z tego pierwszego. RE: Mini poradnik PPI - ErgePL - 11-11-2014 16:50 A ja mam pytanie. Bardziej opłaca się bawić w PPI czy PPA? I co jest mniej czasochłonne? Oczywiście + za poradnik, przyda się! ![]() RE: Mini poradnik PPI - full2000 - 11-11-2014 17:07 (11-11-2014 16:50)ErgePL napisał(a): A ja mam pytanie. Bardziej opłaca się bawić w PPI czy PPA? I co jest mniej czasochłonne? Moim zdaniem PPI jest mniej wymagające. Do PPA musisz mieć 'lepsze jakościowo źródło trafficu' o czym zresztą nieraz wspominał @[Klin]. Upraszczając - w ppi leady zdarzają się częściej ale stawki są niższe. Na pytanie co jest mniej czasochłonne nie da się odpowiedzieć. To ile czasu poświęcasz na daną czynność zależy od Ciebie z kolei od tego zależą Twoje dodatkowe zarobki. Pozdrawiam! RE: Mini poradnik PPI - ErgePL - 11-11-2014 17:10 Bo tak właśnie się zastanawiam. PPA mi się szybko nudzi, robienie tych hacków itd. Chyba dobije tą stówke na firecashu i biorę się za PPI. ![]() |