Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-08-2019 17:24)obey93 napisał(a): PÓKI CO mam porównywalnie a może i lepiej. Co prawda nie mam rotatorów, ale ankiety wskakują i mniejsza odrzucalność także na plus .
Ale co nie zmienia faktu że brakuje mi OW...
U mnie podobnie jeśli chodzi o odrzucalność - jest znacznie mniejsza obecnie niż w Clixsense (mogłoby już tak zostać na stałe ).
Dziś udało mi się wykonać 2 ankiety z Peanut Labs, a wcześniej nie miałam u nich ani jednej ukończonej. Ogólnie od początku zmiany, jedynie w niedzielę nie wypełniłam żadnej ankiety.
Wygląda na to, że powinno być dobrze. Jeśli chodzi o rotatory, to pewnie niebawem się pojawią. Mi w niektórych momentach (po odświeżeniu strony) zdarza się je widzieć, ale niestety dosłownie na 3 sekundy (tak, że nie zdążę nawet w nie kliknąć).
No i nadal jest problem z wypłatami, ale czytałam, że pracują nad tym
Edit: Przeczytane na ichniejszym forum: Zmiana widoku powoduje pojawienie się rotatorów. Rzeczywiście "coś w tym jest"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2019 18:40 przez Marta..)
Hej Mała informacja dla wszystkich panelistów z ySense - można już dokonywać wypłat przez PayPal. Jeśli ktoś z Was posiada w nazwisku polskie znaki, to w profilu należy je na takie zmienić (nie ma żadnego problemu z zatwierdzeniem). Tym samym po wybraniu opcji 'wypłata' nie wyskakuje już błąd, a potwierdzenie, że proces jest w trakcie realizacji
(15-08-2019 14:09)SonGoku920 napisał(a): Witam jestem ciekaw czy u wszystkich Państwa taka posucha z ankietami jak u mnie na stronie : Life Points ?
U mnie w Life Points ankiet jest dużo. Dziś np. udało mi się wypełnić jedną za 500 punktów i jedno krótkie pytanie za 1 punkt (a w święta zazwyczaj ankiet nie ma lub jest ich bardzo mało). Nie wszystkie ankiety z tego panelu docierają na maila, warto się logować chociaż czasem, aby sprawdzić dostępność
(15-08-2019 14:09)SonGoku920 napisał(a): Witam jestem ciekaw czy u wszystkich Państwa taka posucha z ankietami jak u mnie na stronie : Life Points ?
u mnie na life sporo ankiet ale coś w ostatnich dniach nie mogę wypełnić żadnej a brakuje 100 punktów do wypłaty. Teraz ankieta jest za 75 pkt ale trzeba robić foto elektrycznej szczoteczki do zębów