Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Wytłumaczy mi ktoś jak wypłacać w tym portalu, bo jestem zielony. Daję Edit profile, i pojawiają mi się opcje: Email (podaję ten z którym się loguję) IM: (?) Pay To: (wybieram PayPal) Financial Account: (tutaj wpisuję email PayPal- czy tak ma być?) password,url i na końcu przycisk update.
Z góry dziękuję za pomoc, bo jak widzicie jestem zielony
(02-05-2014 20:56)VoreCC napisał(a): Witam. Wytłumaczy mi ktoś jak wypłacać w tym portalu, bo jestem zielony. Daję Edit profile, i pojawiają mi się opcje: Email (podaję ten z którym się loguję) IM: (?) Pay To: (wybieram PayPal) Financial Account: (tutaj wpisuję email PayPal- czy tak ma być?) password,url i na końcu przycisk update.
Z góry dziękuję za pomoc, bo jak widzicie jestem zielony
Minimalna wyplata to 50$, wybierz metode wyplaty paypal i podaj swojego. Jak juz bedziesz mial 50$ to automatycznie zleci wyplate (nie musisz nic robic) i w ciagu 2 tyg dojdzie.