Poradnik Sposób na zarabianie na PPI - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Sposób na zarabianie na PPI (/Temat-Sposob-na-zarabianie-na-PPI-80109) |
Sposób na zarabianie na PPI - Bandaid - 16-11-2013 15:58 Witajcie, dzisiaj mam dla was króciutki poradnik, a właściwie metodę którą wymyśliłem samodzielnie i która już w 1 dzień delikatnej pracy przyniosła mi 13$ na media-kings. Na czym polega owa metoda? Otóż wcielamy się tym razem w drugą stronę na linii Dzieci Szukające Hacków- Earnerzy PPA. Szukamy jakiejś popularnej, hackowej niszy( Może być sucha, może być oblegana, konkurencja nie ma większego znaczenia). Wchodzimy na filmiki z tej niszy i dodajemy następujący komentarz( oczywiście możecie, a w zasadzie powinniście, zmodyfikować go wedle swojego uznania): F*ck surveys! Here is free download link: Link z media-kings. Tak, ta metoda nie jest szczególnie skomplikowana ale naprawdę działa. Tutaj moje screeny po skomentowaniu raptem 3-4 filmików z niszy Clash of Clans Hack: Oprócz tego, że metoda ta jest banalnie prosta i mało czasochłonna to w dodatku łatwo jest zwiększyć skalę. Możliwości są niemal nieograniczone, możesz skomentować kilkadziesiąt filmików i zarobić 100$+. RE: Sposób na zarabianie na PPI - bolo9797 - 16-11-2013 16:08 Calkiem znane ale czy sa oni jeszcze wyplacalni?? RE: Sposób na zarabianie na PPI - Bandaid - 16-11-2013 16:14 Tak, są. Wypłacają od 50$. RE: Sposób na zarabianie na PPI - donmateo16 - 16-11-2013 17:45 Na zagranicznych forach ludzie piszą że scam RE: Sposób na zarabianie na PPI - Bandaid - 16-11-2013 18:05 Na zagranicznych forach o każdym serwisie piszą, że scam Wpisz nazwę jakiegokolwiek serwisu do zarabiania w internecie + słowo scam i dostaniesz masę wyników. Media-Kings wypłaca, nawet jeden Polak na konkurencyjnym forum dostał wypłatę od nich kilka dni temu. RE: Sposób na zarabianie na PPI - Slight - 16-11-2013 20:52 No, no przetestuję to. Już wcześniej czytałem to od Ciebie, że reklamowanie komentarzami pod niszami jest wydajniejsze. Czas się przekonać. RE: Sposób na zarabianie na PPI - aero2 - 16-11-2013 21:02 Ale o co chodzi w tej stronie? Co musi zrobić gość, który wejdzie w ten link? RE: Sposób na zarabianie na PPI - bolo9797 - 16-11-2013 21:06 Zainstalowac program. RE: Sposób na zarabianie na PPI - Boguśś - 16-11-2013 21:15 Ja to jutro przetestuje i zobaczymy moze w dzien 100$ wpadnie xd RE: Sposób na zarabianie na PPI - draksone - 16-11-2013 21:42 No 3-4 filmiki skomentowałeś,ale pewnie wszystkie te komenatrze mają nabite po 50 łapek,zgadza się? |