Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(29-07-2013 23:08)create napisał(a):  Ile wam płacą za Doładowanie bo ja mam tylko 2zł a w pierwszym poście napisane jest że płacą 4zł. Coś zrobiłem nie tak ?

Na początku były większe stawki, możliwe że stwierdzili że im sie nie opłaca (albo nam za bardzo sie opłaca Tongue)

Teraz domyślnie jest 2 PLN na wszystkie programy
Nie opłaca to się Wam od samego początku Wink
(30-07-2013 00:30)diabloo07 napisał(a):  Nie opłaca to się Wam od samego początku Wink

Pochwal się swoimi zarobkami.
Tyle pieprzycie, że się nie opłaca itp a jak widać, kilka stówek dziennie można wyciągnąć ale pewnie dla was to jest nic. Chyba rodzice wam za dużo do tyłka napchali.
Glosy: sedor (+1), 4midable (+1)
Powiedz mi, jak może opłacać się Wam korzystanie z serwisu, który bierze dla siebie ~70% zarobków? Zrobienie takiego landing page jest niezbyt trudne, jak sami nie umiecie, to weźcie małą część ze swoich milionowych zarobków i opłaćcie kogoś, kto zrobi to za Was Wink Uwierz, że 2 lub 4 zł za subskrypcję SMS to głodowa stawka, tym bardziej jeśli macie FP z dużą ilością gimbów, którzy się na to nabierają. Nie hejtuję nikogo, tylko próbuję Wam uświadomić, że jesteście okradani.
Aha, i rodzice mi nic nie napchali, od dobrych kilku lat zarabiam na swoje wydatki Wink
Glosy: miniek9090 (+1), Traw3k (+1), Br0nek1234 (+1), Dennisek78 (+1), MartinS (+1)
Diabloo07: Brałem udział w 5 różnych programach. I żaden nie miał takiej skuteczności jak ten... landing page to jedno, ale to że ktoś nie wybiera operatora to drugie. Pod polski ruch to imo najlepszy site z jakim miałem styczność.

Kierowałem kiedyś ruch na serwis który oferował 10 PLN za leada, ale co z tego skoro naliczał jedno na 5 leadów i skuteczność była marna. Do tego wypłaty do kilku godzin na koncie <lubie to>
Jest możliwość podpięcia podobnego landing page, ale po co bawić się z serwisami typu DotPay skoro i tak dla Nas wędruje 49% z sms'a?
Nie mowa tutaj o sms premium tylko ofertach cpa, chociażby "darmowe doładowanie" z Adworkmedia (calivary)
oferta płatna 2,70$ gdzie subskrypcja ściąga po 6,15 brutto za smsa trzy razy w tygodniu, a nie 5 zł codziennie jak w przypadku easysub.
@daniel42na to próbuj Smile
(30-07-2013 17:18)daniel42na napisał(a):  Nie mowa tutaj o sms premium tylko ofertach cpa, chociażby "darmowe doładowanie" z Adworkmedia (calivary)
oferta płatna 2,70$ gdzie subskrypcja ściąga po 6,15 brutto za smsa trzy razy w tygodniu, a nie 5 zł codziennie jak w przypadku easysub.

Wszystko spoko tylko jaka konwersja będzie za taką stawkę. Wątpię, że byłaby nawet 10%
Skoro oferta jest taka sama jak tutaj, to z dobrym landing page konwersja byłaby podobna Wink oczywiście pomijając scrubbing.
Wątek zamknięty