Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej

Autor Wiadomość
RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
Sprawdź:
WojaKk nie kumam powiem szczerze tego bo ja mam takie statystyki :

i idąc do pracy na 8 h mam te 3 pln a nie grosze więc dziwi mnie ta przepaść bo pewnie statystyk gorszych nie masz, w rejestracji zapewne i w dniach pracy różnica to 1 dzień bo ja się rej 13
chyba, że robi różnicę bo w wynagrodzeniu masz od razu bonus od państwa za regularną pracę a ty możesz nie dostawać nic na razie i to robi różnicę ....
Odp: RE: Odp: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
(16-10-2012 21:02)tomazzi napisał(a):  
(16-10-2012 20:59)mmichal013 napisał(a):  Takie pytanie admin jest polakiem?

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2

chyba raczej nie ... ale 100% pewności nie mam, a skąd podejrzenia, że to polak Big Grin ?

A z tą
Screen :

Jest to na stronie akcji gry po zjechaniu trochę na dół

ja nie umiem udzielić odp na to pytanie czy to polak czy nie, ale wszystko zarejestrowane masz w rumuni, no chyba iż to polak mieszkający w rumuni ...

tutaj jeszcze screen odnośnie tego info w sprawie bonusu za pracę z budżetu państwa

Odp: RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
(16-10-2012 21:13)tomazzi napisał(a):  ja nie umiem udzielić odp na to pytanie czy to polak czy nie, ale wszystko zarejestrowane masz w rumuni, no chyba iż to polak mieszkający w rumuni ...

tutaj jeszcze screen odnośnie tego info w sprawie bonusu za pracę z budżetu państwa

Trochę tych bonusów jest ale i tak ostatnio dostałem 1.7 PLN bonusu za pracę i 0.35 PLN za samą pracę

bonus może wynosić do 100 pln także wszystko przed nami, oby były jak największe ale wiadomym jest, że pierwsze musza być wpływy z podatków by i bonusy wypłaty z budżetu rosły Smile
okej dokonałem wpłaty ( ku mojemu zdziwieniu wpłaty dodawane do konta są ręcznie, więc i zapewne wypłaty też są realizowane ręcznie ...)
zakupiłem fabrykę Big Grin teraz pozostało uzbierać na licencję, miejsca pracy, jakieś 2-3 oddziały, oraz na maszynę produkcyjną ale już 1 krok ku fabryce zrobiony Smile
Zrób fabrykę jedzenia w Łodzi, WojaKk chce amciu Big Grin
(16-10-2012 22:53)WojaKk napisał(a):  Zrób fabrykę jedzenia w Łodzi, WojaKk chce amciu Big Grin

zrobię oddział spokojnie Smile na razie jeszcze troszkę mi finansów trzeba bo ruszę od razu z 2-3 fabrykami ale to na spokojnie Smile
po nazwie poznasz bo fabryki będą " u tomazziego" Big Grin
mmichal013 powiedz mi ile np mięsa potrzebujesz na 1 kanapkę, jej wyprodukowanie ?
jakieś statystyki już możesz podać ile dziennie zakupujesz mięsa do produkcji ?
bo myślę poważnie nad taką fabryką jak ty masz i robię statystyki i trzeba to przemyśleć Smile
jak bedzie duzo fabryk z jedzeniem to kto wam to kupi?
Wątek zamknięty