Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-08-2016 16:10)11natinka11 napisał(a): Nawet jeżeli nie stracę kasy to jest to strata czasu...
11natinka11 Dlaczego tak sądzisz? Nie trzeba być cały dzień przy komputerze (przynajmniej mieć te 30 minut), samemu ustala się wcześniej swoją dostępność
Zapraszam kolejne osoby do wzięcia udziału w projekcie
P.S Przypominam osobom, które się zgłosiły, aby odpowiedziały na moje wiadomości.
RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów
Witajcie, wziąłem udział w projekcie i polecam wszystkim. Po umówieniu się na określoną godzinę wystarczyło na projekt 10 minut dziennie. Przy tymczasowym braku komputera to też nie problem, da się to ogarnąć na telefonie (skype + 24option). Niestety trafił nam się brexit i nie zarobiliśmy ale otrzymałem zwrot pełnej kwoty razem z wyrównaniem z kurs przewalutowania na euro i bonusem. Pozdrawiam i z chęcią we wrześniu wezmę udział drugi raz.
(18-08-2016 14:35)sienny18 napisał(a): Witajcie, wziąłem udział w projekcie i polecam wszystkim. Po umówieniu się na określoną godzinę wystarczyło na projekt 10 minut dziennie. Przy tymczasowym braku komputera to też nie problem, da się to ogarnąć na telefonie (skype + 24option). Niestety trafił nam się brexit i nie zarobiliśmy ale otrzymałem zwrot pełnej kwoty razem z wyrównaniem z kurs przewalutowania na euro i bonusem. Pozdrawiam i z chęcią we wrześniu wezmę udział drugi raz.
Niestety rynku nigdy nie będziemy pewni. Takie są uroki opcji binarnych, jednak za fatygę i poświęcany czas zwracamy pieniądze wraz z bonusem
RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów
(25-08-2016 10:18)Luser napisał(a): Hej, chętnie podejmę się przejścia szkolenia . Czasu mam dużo, pracuję z domu, kasę na inwestycję mam, poproszę o priv .
PW wysłane
Zapraszam kolejne osoby, które chcą zarobić, a przy okazji się czegoś nauczyć