Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Pisanie tekstów - prosty i skuteczny zarobek dla każdego
Sprawdź:
Da się. Ja się pytałem i osoba z obsługi stwierdziła, że jeśli zaobserwują aktywność na poziomie powiedzmy miesiąca pisania takiego w miarę regularnego bez dodatkowych karniaków to wtedy rozważają usunięcie starych - wszystko indywidualnie.
Siemka, jestem nowy. Chciałbym zacząć współpracę z tym serwisem, lecz interesuje mnie aktualna ilość tekstów i wynagrodzenie. I jak jest z tą ulgą od podatku. Jeśli np zarejestruje się a nie zarobię minimalnej kwoty do wypłaty to takowa ulga zniknie? Jak to jest?
Wynagrodzenie otrzymujesz po napisaniu tekstów. Co do drugiego pytania to jesli nie zarobisz kwoty minimalnej do wypłaty to niestety nie bedziesz mogl jej zlecic.
Jesli pytanie kierujesz do mnie to niestety nie, chcialbym zobaczyc jak teraz po miesiacu pracy, tak 2-3h dziennie ile mozna zarobic ^^ a co do ulgi to o co Ci chodzi dojladnie? O podatek czy ulge podatkowa?? Sprecyzuj.
Chodzi mi o to że jeśli bym zarobił np 50 zł i nie wypalacil tego hajsu to czy ta ulga podatkowa "zniknie" czy zostanie? Dodam że mam 16 lat
Oczywiście ulga podatkowa rodziców
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2016 19:31 przez Naqes0099.)
Ulga podatkowa dla rodzicow ktorą znam to ta w ktorej dochod dziecka uczacego sie przekroczy 3091zl/rok, wtedy rodzic tej ulgi nie dostanie.
Tobie chodzi chyba o to, czy jesli zarobisz 50zl i ich nie wyplacisz to czy one zostana na kolejny miesiac w ktorym dorobisz kolejne 50zl i wyjdzie wyplata 100? Tak?