Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odblokowali mi paypala ! Ale te ukradzione 44,50 poszło baj baj, no cóż...
Dzisiaj pełno osób pisało o weryfikację i chyba się w tym pogubiłem, mimo że staram się zapisywać wszystkie zarobki. Poszlo też dodanie do grup za 14 zł ^^, Shorte.st sobie dzisiaj odpusciłem, bo cały dzien prakrycznie robiłem weryfikacje i grupy.
dzisiaj: 3,11 $ shorte.st 44 PLN tanieaukcje.com 34 PLN inne
Styczeń: 654,10/1000
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2015 00:32 przez Kickster.)
(13-01-2015 23:36)Voldir napisał(a): @[Kickster] Nie myślałeś żeby zejść z ceny jeśli chodzi o dodawanie do grup? Bo pamiętam że Radek dodaje do 1k grup za 20 zł hehe
Tak z ciekawości pytam
@[Voldir] może i dodaje do 1k, ale porównaj sobie jego grupy, a moje
(13-01-2015 23:38).::Nicko::. napisał(a): Dodanko moje zarabiaj więcej i więcej! Powodzenia
no tak i nawet Ty możesz powiedzieć słowo co do jakości grup ^^.
Kupiłem grupy te 1k i od Kickster i różnią się o wiele
Te 1k takie na odpier*** dodać aby było w przeciwieństwie do tych Kick.. mniejszych, ale lepszych jakościowo.
@[Kickster] pisałem juz cos o twoich grupach. I nie polecam!
Tak serio, jesli wam nie pasuje cena to nie kupujcie.. Szkoda wydać ci 10 zl na grupy na których sykasz spokojnie min te 500+zl? Ja tam jestem zadowolony z tych grup i z jego usług. Korzystajcie bo jeszcze troche i będzie musial zrezygnować z dodawania bo bedzie to nie oplacalne ;d (chyba 2 )
@[asiorek]
Czytaj dokładnie to co napisałem i nie rzucaj bezsensownymi obelgami. Napisałem że pytam z ciekawości? Proszę Cię... Zbastuj
Interesuję się i czytam jego dziennik, więc chyba mam prawo zapytać o jakiekolwiek informację zawarte w tym dzienniku? Czy raczej nie? Bo jeśli nie to przepraszam, zachowałem się jak gówniarz i więcej się to nie powtórzy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2015 13:26 przez Voldir.)