Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Tak ostatnio pisałem z nimi e-maile i powiedzieli mi, że mam mieć 100 rejestracji dziennie przynajmniej (wtedy jeszcze dziennie dawałem radę max 50) i w sumie zarabiam za darmo. Bo wchodzę tylko rano PLANUJĘ POSTY na fanpage (117k like ) na caly dzien, a potem gdzies wychodze, wracam do domu i patrze 500zl (dzisiaj tak bylo).
Za 2-3 tyg się już skończy takie zarabianie, bo facebook jest niemiłosiernie zaspamowany i ludzie po prostu się już nie łapią na to... to kwestia czasu i większość ludzi będzie szukała innego miejsca do reklamy.
(29-07-2013 22:54)cassh23 napisał(a): Za 2-3 tyg się już skończy takie zarabianie, bo facebook jest niemiłosiernie zaspamowany i ludzie po prostu się już nie łapią na to... to kwestia czasu i większość ludzi będzie szukała innego miejsca do reklamy.
Ani jednego posta z tym nie wrzuciłem na fb i wczoraj wycisnąłem 140zł :*