Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Ja to samo, przeciągają wciąż terminy..
ale naliczanie jest codzienneSmile
wyplata dzis doszlaSmile
(19-07-2012 07:57)soltys napisał(a):  ale naliczanie jest codzienneSmile

No już ponoć tak, na przestrzeni kilku dni zobaczymy jak to działa w praktyce Smile
Pisał ktoś do supportu jak to będzie z przejściem na konta premium? Jeżeli ktoś kupił kilka paczek trafficu w 1 miesiącu, a i tak nadal płaci 15$ to kiedy niby przejdzie na konto premium? Oraz co jeśli w 1 miesiącu zakupiło się 3 paczki a w drugim tylko 2?
W FAQ zauważyłem też zmianę, nie wiem kiedy to nastąpiło bo rzadko zaglądam - na premium teoretycznie przechodzi się powyżej 2 paczek a nie powyżej 1 jak to na początku było zapisane. Co do moich pytań to oczywiście napisałem do supportu ale odpowiedz było mizerna, że niby te osoby przejdą na premium jak znajdą użytkowników w księgach albo zostanie im to zgłoszone.
musisz wykupić taką samą ilość. jeśli wykupisz mniej, to tak, jakbyś nie wykupił w ogóle (te same konsekwencje).

natomiast dziwna rzecz z tym przechodzeniem na premium - w FAQ faktycznie piszą, że więcej, niż 2, ale na stronie kupowania TP piszą, że więcej, niż 1... któraś z tych informacji jest pewnie nieaktualna - trzebaby się dowiedzieć która

EDIT: akurat support był online na livechat, więc dopytałem. Przejście na premium od wykupienia 2TP, jest błąd w FAQ
A co do automatycznego przechodzenia na premium to nie działa jeszcze automatyczna zmiana, trzeba to zgłosić do supportu. I lepiej to zgłosić od razu a nie kombinować, że będą mniejsze opłaty, oni i tak sobie to odbiją w swoim czasie, a dzięki premium mamy dodatkowe korzyści Wink
Mam otóz takie pytanie..jak zainwestuje te 415$ to po roku reinwestycji ile z tego wyciagne?
Wysłałem ticket dotyczący co z osobami, które kupowały kilka paczek trafficu w poprzednich miesiącach i płaciły potem 15$ a nie 100$. Na pytanie czy będą musieli zapłacić zaległe pieniądze czy system nie działa wstecz - dostałem odpowiedz ze system nie działa wstecz.
Glosy: Ty27mek (+1)
(24-07-2012 14:22)bossos napisał(a):  Mam otóz takie pytanie..jak zainwestuje te 415$ to po roku reinwestycji ile z tego wyciagne?

To wszystko zależy jaką taktykę obierzesz,
Chcesz to mogę Ci podsunąc kilka propozycji na gg, jak coś to wysyła Ci PW z nr.
Odpowiedz