Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
69ScR33n69 według mnie wyniki były zaniżone celowo by Lockerz zdobył większą popularność w innych państwach, większą oglądalność i liczbę userów. To taktyczny chwyt mający właśnie na celu wykorzystać liczby na psychikę człowieka-manipulacja...nawet jeśli wygra Inter...to jak widzicie restock x4 a USA i tak dostanie inną szanse czy oficjalnie czy też nie...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2010 20:17 przez marcin881.)
Popieram UP^ to od początku był chwyt, oni na tym zarabiają, a przesyłka poza granicę kosztuje ich trochę, dlatego nie lubią wysyłać nam nagród Ja już wolę odlotka bo vatu nie ma i można w losowaniach brać udział mając pkt z jednego logowania >>http://odlotek.pl/zaproszenie/31106chociaż z drugiej strony dla tych rzeczy z apple warto mieć tutaj konto
Wiesz mniej więcej uważam podobnie , ale Lockerz żadnych PTZ nie zaniżało.
Dodali nam PTZ za filmiki których nie mogliśmy oglądać za wszystkie konta z
naszego teamu , oczywiście także te które były robione przez naszych znajomych
abyśmy mieli Z-List a są wogóle nieużywane a takich kont jest miliony(dlatego pewnie mamy
taką przewage).
W U.S i Canadzie Lockerz jest prawie tak samo popularne + inne kraje w naszym teamie .
jedyne co jest być może nie fer to to , że nagrody są 4x droższe , prawdopodobnie zespół
Lockerz przyjął do świadomości , że wygramy a nie chcą , żeby ich rodacy aż tak cierpieli
przez porażkę a może mieli już wcześniej to zaplanowane bez względu na to kto by wygrał
Być może źle mówię ale to jest .. .. Moja teoria ;-)))
Mi się wydaje, że oni mieli to zaplanowane wcześniej . A że wprowadzili teraz, a nie później, to lepiej. Im szybciej, tym szybciej będzie Sklepik . Trzeba się przyzwyczajać do nowych cen. Za 2 miesiące będziecie przyzwyczajeni do tych nowych cen
14.1mln chyba do 19mln dla nas ;p jak prawie przegrywaliśmy było złe jak wygrywamy tez złe? ja już se poluje na psp ;p możne na xboxa zobaczy się ;p te ceny x4 nie są takie straszne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2010 00:10 przez koner.)