Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie mogę doprosić się o pieniądze z rejestracji z reflinka w Curve. Niby przelew poszedł wczoraj, a pieniędzy dzisiaj dalej nie ma na koncie, pomimo, iż powinny już być.... Czuję się ciągle zlewany.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2020 12:13 przez tjt1.)
(14-01-2020 12:11)tjt1 napisał(a): Nie mogę doprosić się o pieniądze z rejestracji z reflinka w Curve. Niby przelew poszedł wczoraj, a pieniędzy dzisiaj dalej nie ma na koncie, pomimo, iż powinny już być.... Czuję się ciągle zlewany.
Chłopie, ochłoń. Minęła jedna sesja a Ty już się rzucasz, że Ci reffbacka nie wypłaciłem.
Przelew poszedł wczoraj po 18stej. Dodam, że mam ostatnio problemy z bankiem i stad takie opóźnienia. Olewany? Napisałeś jedna wiadomość o 12 gdzie nie byłem dostępny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2020 16:19 przez Pablo1878.)
(14-01-2020 16:16)Pablo1878 napisał(a): Przelew poszedł wczoraj po 18stej.
To chyba jakiś przelew z zagranicy, bo minęła ponad doba i jeszcze nie doszedł. W każdym bądź razie czekam, bo co mi pozostało... Mam nadzieje, że jutro dojdzie.