Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
LUDZIE NA TYM ZA 4$ JESZCZE NIE ZALICZA SKUTECZNOŚCI MOŻNA KLIKAĆ BYLE CO I NIE WYRWAĆ BANA!!!! 1$ na 5 minut!!!! Huh
Rzeczywiscie !!! LUDZIE MOŻNA NABIJAĆ OBRAZKI !!!!! Big Grin

Vicek, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
No właśnie o tym mówiłem, że nie ma skuteczności, tylko się obawiam czy może po prostu my nie mamy podglądu, a bany się posypią potem Smile Z drugiej strony to ich błąd Smile
A niech banują xD ja odpalam autoclicker i autoodswierzacz na cala noc zobaczymy sumie rano C:
Czy wypłacą na niezweryfikowany PayPal?
Gdybym ogarniał takie rzeczy też bym spróbował Smile
juz sie chyba ogarneli, zebralem bana na 2h XDDD
(17-02-2017 00:41)Lamozord napisał(a):  juz sie chyba ogarneli, zebralem bana na 2h XDDD
A robiłeś tylko to zadanie? Bo jak nie było uwzględnianej skuteczności w statystykach tak nie ma.
ta, tylko to za 4 dolki
Tez zgarnąłem bana kolo pierwszej xd ale 10 dolców nabiło sie samo, juz jest 25,4 Big Grin
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: