Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Pierwsze informacje dotyczące Styczniowego Restocku
O ludzie czekam i czekam mam pytanie bo nigdy jeszcze na restocku nie byłem, i mnie zastanawia jedno czy każdy restock polega na tym aby dziennie czuwać po nocach i klikać 1,5 godziny aż wskoczy nam sklepik?? czy administratorzy lockerz podawają godziny i datę restocku np : ,,Drodzy lockerzmeni dnia tego i tego między godzinami takimi będzie restock,, ??
Siemka tak wczesniej powiadamiali o restocku chwile przed ale teraz to ostatni więc trzeba być czujnym a poza tym musisz pamiętać że to głownie restock dla USA.
A mi się wydaję że jak każdy na dziś obstawia datę restocku to Lockerz zrobi jutro. Mój wniosek wynika z tego że Lockerz lubi nie spodzianki czego dowodem dla mnie jest data grudniowego restocku