Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Czy bylby ktos tak pomocny zeby pomoc mi na pm na jakich rodzjach stron spamowac aby byla wysoka ogladalnosc? Pospamowalem kilka najwiekszych for i 10 odwiedzin z tego mi wyszlo ;(
Jak myślicie, ile takie strony będą działać. Przecież ludzie nie są głupi i przestaną się nabierać, już przestają. Czy ten kreator coś wniesie? Aha nie wiem czy mi się wydaje, ale zauważyłem ostatnio, że są userzy na różnych forach, czy stronach po wypowiedziach których można wywnioskować, że też zarabiają na easysub, ale psują Ci wszystko po przez "uświadamianie" innym co to easysub itd. Szkoda, że jedni nie szanują drugich. Też macie takie odczucia, spotkaliście się z tym. Pozdrawiam
Ile będą działać tego nikt nie wie ale najlepiej korzystaj puki możesz
U mnie nisze w porządku Cały czas na 3 stronach wyciągam po 100 zł dziennie (w weekendy do 200 zł)