Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Sposób na zarabianie na PPI

Autor Wiadomość
RE: Sposób na zarabianie na PPI
Sprawdź:
Wypłacają wam? Obecnie korzystam ze skymonetizer.com i sądzę że tam warto się przenieśćJerk2
@2up: Długo zbierałeś?
Glosy: Symbian (+1)
Trochę przyspamowałem na YT, po paru minutach wpadły 3 pobrania
[Obrazek: 531f34d1a9d7b.png]
Tylko nie wiem czy dalej w to brnąć nie będąc pewnym tego czy wypłacają Smile
@up, wypłacać wypłacają masz dowód na stronie wcześniej.

Ja to na razie na PerInstallBucks ciułam, ale szukam czegoś co lepiej płaci za Polskę, a nie tylko 5 centów.
(11-03-2014 18:31)aero2 napisał(a):  @up, wypłacać wypłacają masz dowód na stronie wcześniej.

Ja to na razie na PerInstallBucks ciułam, ale szukam czegoś co lepiej płaci za Polskę, a nie tylko 5 centów.
Fajnie by bylo zeby byl.jakis co wiecej placi za Polske bo da sie z niej sporo wycisnac... Ja probuje na swoim blogu ale powoli mi to idzie...
Glosy: Symbian (+1)
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kiedy wstawiam link to wchodząc na inne konto nie widzę go? Może chodzi tutaj o ten link, bo kiedy dodawałem komentarz bez tego linku widziałem go. I nie, nie spamowałem.
Ten link raczej nie jest blokowany przez YT, bo u mnie wchodził bez problemu chociaż na początku trochę nim spamowałem wrzucając tą samą treść pod kilka filmów. Przez noc nie wpadł Ci żaden lead? YouTube nawet nie usuwa tych komentarzy z tego co widzę bo od 11 marca nic nie robiłem a mam już dzisiaj 7 pobrań.
jaki serwis ppi polecacie?
MediaKings i PerInstallBucks to chyba dwa największe, jeszcze jest Skymonetizer. Poczytaj opinie na forum, jest masa tematów. Smile
Szukam osoby, która na poważnie zajmuje się PPI, ważna dla mnie jest ilość instalacji danego pliku, nie ważne z jakiego kraju. Pisać na PW podam więcej info Wink
Coś nie tak.
Normalnie na dzień leciało 1-3$ a teraz 0.1-0.5$ ._.
Odpowiedz