Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
cash, oszczędź sobie takich gróźb, bo jak jemu się naprawdę coś stanie to podejrzenie może paść na Ciebie, a nietrudno będzie Ciebie znaleźć.
Koleś zachował się nie fair, ale straszenie, że mu zrobisz wjazd na chatę też nie jest w porządku i podpada pod groźby.

@diabloo07- Great minds think alike Wink
Ale ja mu nie grożę Smile Porozmawiam sobie z nim osobiście i tyle Smile

Poleconych się nie da przenieś, a miałem ich koło 20 i wszystko poszło się je.... przez takiego gimbusa.
Zaniżyłem tobie stawki bo byłeś wyjątkowo chamski :-) Może jakbyś nie przeklinał już w 1 wiadomości prywatnej i nie obrażał to byśmy się dogadali.

Lukas97, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
Jak bardzo mnie bawi umoralnianie się wzajemne ludzi którzy trzepią hajs na oszustwie w spółce z oszustami z pobieraczka Lol
Glosy: anonymous00 (+1), Traw3k (+1), miniek9090 (+1), BabyBuns (+1), Bandaid (+1)
(29-07-2013 16:53)Lukas97 napisał(a):  Zaniżyłem tobie stawki bo byłeś wyjątkowo chamski :-) Może jakbyś nie przeklinał już w 1 wiadomości prywatnej i nie obrażał to byśmy się dogadali.

beka
Człowieku grzecznie ci napisałem żebyś mi zmienił stawki na 2zł bo mi nie pomogłeś i to było parę dni temu, dzisiaj wchodzę a ty mi stawkę 1zł ustawiłeś???? beka

Nie zarobisz złamanego grosza na mnie, zresztą po co ja ci to piszę pogadamy osobiście Smile

Bez odbioru Smile
Hmmm jak widzę zmienili wysyłanie przelewów na przelewy z prywatnego konta.
Dzisiaj mam najlepszy dzień :
[Obrazek: mocpng_nehxaxq.png]

Zlecilem dzis 1000zl ciekawe kiedy dojdzie =D
@cassh23 powiem Ci tak. xxxxxxxxx z tego forum bo z tego co widzę, potrafisz tylko wszystkich xxxxxxxxxx i grozić na prawo i lewo. Takim tekstami i groźbami możesz sypać do swoich koleżków z podwórka bo tutaj na nikim wrażenia nie robisz.

@Top ja dziś jedynie 8zł bo cały dzień byłem poza domem Tongue

Nie przeklinamy na forum.
//Sloniasek
I jak widać po tekście, że wysylaja z BZWBK to i tak dalej wysylaja mi z bluecash, wiec zajebiscie =D
Tutaj moje wyplaty + mma jeszcze na koncie 300zl xd

[Obrazek: mocpng_nehnsne.png]

Rejestrujcie się z mojego refa to moge pomoc w rozwijaniu reklamowania itp.
jakie macie stawki dla poszczególnych programów bo ja mam na wszystkich 2 zł a widziałem ze jeden użytkownik ma stawkę 3,90 zł
Wątek zamknięty