Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dopiero zaczyna ale pierwsze zarobione 40 zł na mypay rozeszły się dość szybko. Wystarczyło spotkać się z koleżanką w pubie
Teraz będę próbował odkładać. A na co ? Jeszcze nie wiem, pewnie coś związanego z fotografią...
nono, marcel teraz ja sam zastanawiam się nad ta tropical island ja chciałbym wyskoczyć gdzieś do Hyderparku na dobry poczatek, a potem sie zobaczy
Ja zbieram na dość kosztowne hobby- zbieram złote monety. Na tym też można zarobić, jak np. 1 uncja złote monety jest warta sporo, można je sprzedać. Na razie nie mam dużej kolekcji ale pracuje nad tym.
Zbieram oczywiście na spełnienie mojego marzenia Kawasaki ZXR 400 (zdjęcie niżej) i prawo jazdy na motor. Niestety w związku z tym że od stycznia wchodzą nowe przepisy na to prawko musiałem zmniejszyć pojemność z 600 na 400 ;(. Dopiero po 2 latach kolejny etap prawka i wtedy 600-seta ;d