Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jest sens w ogóle robić akcje typu tego Rainbow i żyć w strachu o zbanowanie? Że niby mam pamiętać żeby wchodzić w jakieś linki z maila po kilku dniach bo inaczej ban? Serio mogą zablokować konto czy kity cisną? xD
(25-06-2017 21:57)albercik123 napisał(a): Jest sens w ogóle robić akcje typu tego Rainbow i żyć w strachu o zbanowanie? Że niby mam pamiętać żeby wchodzić w jakieś linki z maila po kilku dniach bo inaczej ban? Serio mogą zablokować konto czy kity cisną? xD
Nie, ta akcja już była kiedyś i nie było takich problemów.
Admin właśnie podlicza akcje. Jest ciekawie bo jedna z najmniej wartościowych akcji liczy się do bonusu. A przy okazji zaliczyło mi nawet akcję Nivea No (45-->54 groszy).
Cytat:1. Należy przewinąć całą stronę w dół, koniecznie na sam dół. 2. Należy kliknąć w dwa przepisy i zostawić otwarte. 3. Należy w wyszukiwarce poszukać przepisu i kliknąć w niego. Po takim zrobieniu należy stronę zostawić otwartą na 1 minutę. Po 1 minucie można wyczyśćić ciastka!!!! Otrzymaliśmy informacje że nie wykonujesz tej akcji poprawnie, popraw się inaczej będziemy musieli Cię zbanować.