Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
@Meloman - Tak, wiemy ze mozna kupic sharesy za $ i sprzedac za BAPy Lol Dodaj tylko, ze mozesz to wykonac jedynie za kase zarobiona juz na PV, bo z zewnetrznych procesorow mozliwe jest wykupienie tylko reklamy Wink (no, za wyjatkiem Skrilla ktory poki co obslugiwany jest tylko przez tickety)
(22-12-2014 11:00)Dziubla napisał(a):  @Meloman - Tak, wiemy ze mozna kupic sharesy za $ i sprzedac za BAPy Lol Dodaj tylko, ze mozesz to wykonac jedynie za kase zarobiona juz na PV, bo z zewnetrznych procesorow mozliwe jest wykupienie tylko reklamy Wink (no, za wyjatkiem Skrilla ktory poki co obslugiwany jest tylko przez tickety)

Uwierz, że nie każdy wie o tym że można kupić sharesy za $ i sprzedać za bap, a w szczególności nie każdy wie, że aktualnie na tym jest taka okazja.
Co do tego jaką kasę można tam wsadzić, to być może masz racje, musze to sprawdzić Big Grin
Nie kazdy? Prawda. O jednym tylko zapomniales, osoby ktore tego nie wiedza, to osoby nie interesujace sie tematem, czyli te same osoby ktore na kazdej stronie tego tematu pisza o niskich naliczeniach, o tym jak to PV umiera, itd. Czyli osoby, ktore powinienes uczyc odwrotnej rzeczy, mianowicie kupowania sharesow za BAPy, sprzedawania za $, i wyplacania kasy Wink W koncu trzeba ratowac co sie da, dlugo juz PV nie pociagnie.../sarcasm off
Ciekawe Tongue To teraz tak będę kupował bapy Tongue wytłumaczy mi ktoś dokładniej jak to zrobić?
Tylko mi nie działa PV? Xpokerface
Mi też nie działa

Już wszystko działa
Racja, już działa. Ale był przestój jakieś 30 minut...
Sama strona działa ale mi dziś cały dzien podczas czekania tych 30 sekund strona się zawiesza, łapie poprostu laga i nie mogę nic na niej zrobić, tylko wyłączyć i ciągle się ładuje. Ktoś miał coś podobnego?
Tak, miałem podobną sytuację, ale teraz wszystko działa bez zarzutów.
u mnie nadal się zwiesza
Odpowiedz