Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
Mi nie zmienili... tylko dla tych z refa
(29-07-2013 14:32)4midable napisał(a):  Cassh23 Smile Domyślnie stawki to 2 PLN dla wszystkich programów no chyba że rejestrujesz sie z czyjegoś refa to wtedy on może zmienić Ci stawkę na 1 PLN, a poniżej 1 PLN chyba sie nie da ustawić.

Więc nie wprowadzaj w błąd Smile

Mylisz się, domyślne stawki były dla doładowań i lokalizatora 2 PLN dla video i plików 4 PLN.

To zostało dzisiaj zmienione. Każdy kto się zarejestrowała z czyjegoś refa ma "narzuconą" stawkę 1 PLN dla doładowań i lokalizatora i 2 PLN dla plików i video przez serwis easysub. To nie jest regulowane przez osobę od której się zarejestrowaliśmy.

Dowód:

[Obrazek: 11ccr4k.png]

Nie da się zmienić stawki, są one narzucone automatycznie. Zresztą choćby nawet to który program oferuje za poleconego aż 50% zarobków tak jak robi to obecnie easysub?

4

Widzę że serwis zaczyna schodzić na psy...
cassh23: nic nie rozumiesz.

Masz konto z refa. Ktoś zmienił Ci stawki na 1 PLN dlatego Ty ludziom pod sobą nie mozesz nic zmienić bo sam masz 1 PLN (1 PLN = minimum). Ja mam pod soba 20 osób i wiem jak to mniej wiecej działa.

Jak chcesz mieć 2 PLN musisz założyć nowe konto - ale bez refa (wyczyść cookies najlepiej), albo regnij sie z IE jeśli używasz chrome
Buu... Pojawiło się smutne info Sad
"Pamiętaj że możesz zlecać maksymalnie jedną wypłatę dziennie
Rezygnujemy z wypłat przez system bluecash.
Realizacja wypłat odbywać się będzie przez firmowe konto BZWBK, a pieniążki księgowane na kontach według sesji banków"

Choć dla tych, co mają konta w WBK to dobrze, bo w czasie rzeczywistym dostaną przelewy Tongue
(29-07-2013 14:16)cassh23 napisał(a):  Wam też pozmieniali stawki czy tylko tym którzy się rejestrowali z refa??

Pozmieniali tak stawki że nie da się już ich regulować (ja nie mogę swoim refom)

Teraz stawki to lokalizator i doładowania 1zl i pliki i video 2zl chyba ich bóg opuścił że ktoś będzie za takie grosze sobie dupę zawracał ich serwisem 4

Widzę że easysub powoli zaczyna "kręcić" bo za mało zarabiają.

Ja mam tak :

Lokalizator : Twoja stawka: 1.90 PLN
Pliki : Twoja stawka: 3.90 PLN
Wideo : Twoja stawka: 3.90 PLN
Doładowania Twoja stawka: 1.90 PLN
Bo cię nikt nie zrobił w uja... tak mnie jeden cwany użytkownik Lukas97 ale postanowiłem że porozmawiał sobie z typem osobiście a z namierzeniem go nie będzie problemu, bo tak mnie koleś wpienił a że mam taką pracę że jeżdże praktycznie po całym kraju więc z tym nie będzie problemu Smile

Oszust pierw mi oferował pomoc za refa, nie pomógł ustawił stawkę na 1,90 zarobił ponad 20zł w 4-5 dni a teraz koleś ustawił 1zł i myśli że świeci Smile zobaczymy jak będzie świecił jak sobie z nim osobiście pogadam.

Mądry 16-latek przez internet a przyjdzie co do czego to do mamusi poleci Rolleyes

Już nawet nie będzie zarabiał bo założyłem nowe konto ale jemu takiego chamstwa nie odpuszcze.
Stare porzekadło... umiesz liczyć- licz na siebie.
Moje zdanie- rejestrowanie się z czyjegoś refa w tym serwisie (po zapoznaniu się z jego zasadami, co zajmuje 10 minut) jest nieporozumieniem. Jeśli mentor nie pomaga na początku nie dałabym mu zarobić nawet 1 gr na mnie.
@cassh23, jak masz kontakt ze swoimi refami przenieś ich na swoje nowe konto- w końcu sami na tym zyskają. Poluźnić szelki- powodzenia Smile
Ja również założyłem konto z reffa jednego użytkownika tego forum i stawki mam takie jak podałem wyżej Smile
Najgorsze kiedy zbudujesz sporą siatkę refów, a nagle ktoś Ci zaniży stawki do minimum- można się wkurzyć... Grunt to trafić na ludzkiego mentora.
To jest chamstwo numer 1, ponieważ nic mi nie pomógł a obiecywał, zarobił na mnie w krótkim czasie 20zł za nic i postanowiłem do niego napisać że z jakiej racji ma zarabiać na mnie około 60zł miesięcznie lub więcej jak mi nic nie pomógł i żeby mi ustawił normalne stawki bo to jest chamstwo... a koleś co zrobił?
Teraz ustawił wszystkie stawki na 1zł.

Ja i tak założe nowe konto a jego sobie znajdę już swoimi ścieżkami bo to trudne nie będzie.
Wątek zamknięty