(22-12-2015 15:18)DzejkobPL napisał(a): Update:
![[Obrazek: c7a56cf7b46134cfd9931285bbaf3d9d.jpg]](http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/22/c7a56cf7b46134cfd9931285bbaf3d9d.jpg)
Musiałem przegrzebać cały temat żeby zobaczyć te dane. Dla mnie to totalna masakra.
Kamil, udostępniłeś dane użytkownika niby "osobie poszkodowanej" ale chyba nie wziąłeś pod uwagę jakie konsekwencje mogą mieć miejsce. Stonoga podał dane tego chłopaka na swoim fanpagu i nie chodzi mi tutaj o jego imie i nazwisko - ale o pełny adres zamieszkania ! ! !
Zdajesz sobie sprawe co przez to może się stać? Mało jest 'obrońców Polski' którzy po zobaczeniu takich danych mogą wsiąść w samochód i do niego pojechać bo nie mają nic innego do roboty?
Nie bronie tego Krystiana ale chciałeś uratować swój serwis przed dalszym rozgłosem kosztem jednego z użytkowników.
"Może ktoś z was zapyta z kamerką dlaczego są takimi zwierzakami?" - to brzmi jak klasyk Peji "Wiecie co z nim zrobić" za co odpowiedział przed sądem..
Zarabiałem kiedyś w HotCash i współpraca układała się bardzo dobrze. Teraz wiem że na pewno nie wrócę..