Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Jakie zmiany wprowadza wersja 2.9.3 ?
Widzisz zakładkę po lewej stronie jak się zalogujesz do BB?
Tam masz wszystko napisane. W skrócie - nowe funkcje/ulepszenia dla nowych użytkowników.
pisałem w innym temacie, ale tam chyba nikt nie zagląda...

czy jak wyciągnę teraz wszystko (oprócz kasy na ot i abonament na 2 miesiące) i przestanę się interesować bb to on po np dwóch latach (jak jeszcze będzie działał) napisze do mnie że wiszę mu 24x50$xilość traffic packów?

czy naprawdę sama zmiana danych wystarczy? wysłałem im pismo od notariusza aby dostać kartę, czy oni mogę mnie pociągnąć do odpowiedzialności?

Quamca, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2012.
Ciekawe jak oni liczą "początek maja". Jest 9, a kasy nadal nie ma facepalm
Może zaczną płacić 10-ego jak na etacie Big Grin
a ja dalej hasla nie mam do konta.. czy to juz oficjalnie scam. Tak, napisalem do Ipconsulting..

Sklep Seo : http://zarabiam.com/Temat-Twoj-Kompletny...rek-155956
Ja postanowiłem wypłacić kasę i anulować subskrypcję TP. Poczekam jeszcze, aż zamkną się obecne panele i spróbuję zainwestować w coś nowego. Mam jeszcze pytanie, obecnie mam 4 nieaktywowane TP. Jeśli anuluję subskrypcję TP to mogą mi np. "zabrać panel" albo go zablokować jeśli jest w trackie pracy ?
(09-05-2013 14:01)ComboThe napisał(a):  Może zaczną płacić 10-ego jak na etacie Big Grin
Nie miałbym nic przeciwko gdyby tak było.
dostał ktoś kasę na payze?

i odpowie mi ktoś na pytanie czy mogą mi coś zrobić jak po prostu przestane się nimi interesować i abonament będzie się kumulować? wysłałem potwierdzenie od notariusza o swojej tożsamości więc sama zmiana danych nie wydaje mi się skuteczna...

Quamca, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2012.
Zapewne nikt jeszcze owej kasy nie dostał i raczej czarno to widzę. Ja od tygodnia na stronkę nie zaglądałem bo i po co, kasę to na youtube sobie mogę obejrzeć Big Grin Jak porzucisz konto to nic ci nie zrobią, o to im właśnie chodzi żebyś odpuścił i zakończył temat Smile
Odpowiedz