Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-04-2019 20:02)Agusek76 napisał(a): Właśnie dostałam zaproszenie do testowania ekspresu Philipsa - no i głupia ja z rozpędu zaznaczyłam brak konta na face.. reszty i tak nie mam, ech i po ptokach raczej
Ja dziś na lifepoint miałem 4 ankiety wszystkie zrobiłem ale dziwna sytuacja ankieta o napojach wszystko pięknie ładnie ankieta ukończona i zamiast przenieść mnie na lifepoint to przeniosło mnie na clixsense i tam informacja że ankieta jest już zapełniona
W Life Points po zmianach jest ogrom ankiet (w moim przypadku widzę bardzo duży przeskok w porównaniu do Global Test Market). Może być ciekawie, jeśli taka tendencja utrzyma się na dłużej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2019 23:01 przez Marta..)
Life pointa ,racja,spora ankiet ale nie moge ich wypełnić na telefonie ,bo niby mam okienka zablokowane,wyskakujace ,mam system windows 10 telefon lumia 550 przeglądarka ie ,moze ktoś wie jak ? Bo wujek google nic nie mowi a sam nie widzę
(03-04-2019 20:02)Agusek76 napisał(a): Właśnie dostałam zaproszenie do testowania ekspresu Philipsa - no i głupia ja z rozpędu zaznaczyłam brak konta na face.. reszty i tak nie mam, ech i po ptokach raczej
(04-04-2019 09:15)szkrot napisał(a): Life pointa ,racja,spora ankiet ale nie moge ich wypełnić na telefonie ,bo niby mam okienka zablokowane,wyskakujace ,mam system windows 10 telefon lumia 550 przeglądarka ie ,moze ktoś wie jak ? Bo wujek google nic nie mowi a sam nie widzę
Próbuj dodać stronę Lifepoint do 'białej listy' przy blokowaniu w ustawieniach przeglądarki.
Ja tak musiałem zrobić na komputerze, aby to zadziałało.
Gdyby kogoś, przy próbie logowania do Life Points, powitał taki oto komunikat:
"Twoje członkostwo zostało anulowane. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z naszym Help Center.".... spokoooooojnie, to tylko awaria; po 10 minutach ponownie byłam członkiem
PS. czy na forum funkcjonuje ogólny wątek ankietowy (nie związany z dziennikami, stworzony do luźnych rozmów)? Szukam szukam, nie znajduję. Jeżeli nie - nie macie nic przeciwko, by takowy założyć? (czyt.: nie bałaganić Natince )
(04-04-2019 13:19)Korali napisał(a): Gdyby kogoś, przy próbie logowania do Life Points, powitał taki oto komunikat:
"Twoje członkostwo zostało anulowane. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z naszym Help Center.".... spokoooooojnie, to tylko awaria; po 10 minutach ponownie byłam członkiem
PS. czy na forum funkcjonuje ogólny wątek ankietowy (nie związany z dziennikami, stworzony do luźnych rozmów)? Szukam szukam, nie znajduję. Jeżeli nie - nie macie nic przeciwko, by takowy założyć? (czyt.: nie bałaganić Natince )
Ostatnio zauwazyłam, że ankiety coraz bardziej popularne sie staja jako forma dorobienia sobie i coraz więcej ludzi bardziej na powaznie i cierpliwie wypełnia, bo jeszcze kiedyś szybko każdy rezygnował. Ja mam gorsze i lepsze dni od tylu lat, ale zawsze cos tam wypełnie każdego dnia, nawet przynajmniej 2 ankiety.
Korali mi nie przeszkadza, że się pisze w moim dzienniku, bo wiadomo pewnie dlatego, że mój dziennik odnośnie ankiet był tu pierwszy na tym forum i taka kwestia przyzwyczajenia ze strony innych. Czasem tylko sie zastanawiam czy moderatorom to nie przeszkadza, że mój dziennik jest duzo komentowany i sie często wyświetla na stronie głównej.
Generalnie jak wolicie osobny temat to jak ktoś chce to może załozyc, tez nie mam nic przeciwko temu