Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
moja kilkuletnia przygoda z ankietami » jedna z najdłużej działających w tej branży :) (od 2009 roku)

Autor Wiadomość
RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami
Sprawdź:
Moje podsumowanie za marzec:

prolific 12,07 funta - ok 57zł
future home - 35 euro - ok 143zł
surveyo24 - 21zł
wizja orange - 22zł
clixsense 60,89$ - ok 226zł
opinie - 50zł
forum electrolux - 20zł
forum vw - 4 euro - ok 16zł
marketagent - 5,5 euro - ok 22zł
planet plus - 28zł (cashback za zakupy świateczne)
rotete my ads (co jakis czas płaci zaległe, ale juz scam) - 68zł
klub kantar - doładowanie telefonu za 50zł

Łącznie za marzec: ok 673zł + doładowanie telefonu za 50zł
Glosy: adam_per (+1), Kryspin (+1), Marta. (+1), ggusiaja (+1)
(01-04-2019 14:13)kamys0 napisał(a):  Dziwne, bo ludzie tam z Zymetrii od lutego nie mają kasy. Ja też czekam już więcej, niż 2 tygodnie i nie mam ankiety rozliczeniowej. Coś mam pecha do tych paneli niektórych i nie chcą mi wypłacać pieniędzy... Nie uważam, żeby Zymetria to był porządny panel. A do Kantaru kto dostaje ten dostaje zaproszenia, ja nie mam do dzienniczków żadnych.

Ja dziś z Zymetri zleciłem wypłatę. Patrzyłaś czy po zalogowaniu i kliknięciu na ankiety nie ma tam ankiety rozliczeniowej? Mi nie przyszła na e-mail tylko była tam Smile
(01-04-2019 15:04)PannaK napisał(a):  
(01-04-2019 14:13)kamys0 napisał(a):  Dziwne, bo ludzie tam z Zymetrii od lutego nie mają kasy. Ja też czekam już więcej, niż 2 tygodnie i nie mam ankiety rozliczeniowej. Coś mam pecha do tych paneli niektórych i nie chcą mi wypłacać pieniędzy... Nie uważam, żeby Zymetria to był porządny panel. A do Kantaru kto dostaje ten dostaje zaproszenia, ja nie mam do dzienniczków żadnych.

Ja dziś z Zymetri zleciłem wypłatę. Patrzyłaś czy po zalogowaniu i kliknięciu na ankiety nie ma tam ankiety rozliczeniowej? Mi nie przyszła na e-mail tylko była tam Smile

Ja tez dzisiaj miałam rozliczeniowa z klubu zdrowia, płatność do 15 kwietnia
Kurcze ostatnio na clixsens dużo mam (wysoko płatnych a jakże) ankiet od Samplicio dotyczących badań klinicznych leków. Też to zauważyliście? Jak przerwałam w połowie, nie podając swoich pełnych danych (bo nie chcę w takich badaniach brać udziału) to mi nagle podejrzanie mało ankiet się pojawiało.

Agusek76, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2019.
(01-04-2019 17:43)Agusek76 napisał(a):  Kurcze ostatnio na clixsens dużo mam (wysoko płatnych a jakże) ankiet od Samplicio dotyczących badań klinicznych leków. Też to zauważyliście? Jak przerwałam w połowie, nie podając swoich pełnych danych (bo nie chcę w takich badaniach brać udziału) to mi nagle podejrzanie mało ankiet się pojawiało.

No bez sensu te ankiety, nie wiem kto za nie cos dostaje, tylko kusza stawke, a nie zaliczają, ale w sobotę zrobiłam w clixsense ankietę za 2,92$ o popularnych filmach i bajkach kinowych i teraz czekać 30 dni, bo jest pending
Tak czytałam ... szczęściaro :)Moim jedynym rekordem jak dotąd była ankieta na i-say za 300 pkt Big Grin
Ech... Myślałam, że tylko ja się tak wkurzam na clixsens

Agusek76, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2019.
Imas online od 11 marca ciągle napis oczekuje na,weryfikacje ,ankieta nie jest jakas za dużo stawke bo 3.50 ,wiec norma bo tak mało ankiet a jak są to od 2-3 zl ,ale zawsze,max,kilka dni , normalne to ze tak długo weryfikuja czy jakis błąd ? Irytuja mnie ,bo jakby rozliczyli to juz minimum do wypłaty bym mial ,zresztą i dawno by juz wypłacili , pomoc ich milczy jak zapytałem do ilu dni

szkrot, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
U mnie dziś w clixsense była ankieta za 5$ szkoda że teraz trzeba czekać do 2 maja. Ale ładny bonus wpadnie 0,76$ Wink

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Glosy: 11natinka11 (+1)
(01-04-2019 19:25)szkrot napisał(a):  Imas online od 11 marca ciągle napis oczekuje na,weryfikacje ,ankieta nie jest jakas za dużo stawke bo 3.50 ,wiec norma bo tak mało ankiet a jak są to od 2-3 zl ,ale zawsze,max,kilka dni , normalne to ze tak długo weryfikuja czy jakis błąd ? Irytuja mnie ,bo jakby rozliczyli to juz minimum do wypłaty bym mial ,zresztą i dawno by juz wypłacili , pomoc ich milczy jak zapytałem do ilu dni

niestety długo dość weryfikują, a chcesz szybkiej odpowiedzi to zadzwoń do nich, widzę, że w kontakcie maja podany telefon
(01-04-2019 20:06)Kryspin napisał(a):  U mnie dziś w clixsense była ankieta za 5$ szkoda że teraz trzeba czekać do 2 maja. Ale ładny bonus wpadnie 0,76$ Wink

Tez miałem 5 dzis , ostatnio miałem 3 wypełniona i odrzucona po miesiącu ,choc rzetelnie wypełniona ,wiec mam mieszane odczucia czy zalicza 5 ,jak coraz wiecej ludzi pisze ze dają dobre ankiety i odrzucaja po wypelnieniu

szkrot, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
Wątek zamknięty