Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-04-2013 16:51)twardy napisał(a): Pozdro jedno ale... czy oni chca wyplacic pieniadze?
a pakiet zielony to ponad pol roku wypelniania paneli
Jakby nie chcieli to by się zwinęli - proste (a widać że jest inaczej).
A co w tym dziwnego że pakiet zielony robi 2 cykle w pół roku? Jak ja wchodziłem to było 5 miesięcy z hakiem, wydłużyło się o niecały miesiąc
chodzilo o lokowanie 1200zl przynajmniej na pol roku... w niestabilny program, bo wycofanie sie mastercarda i wyplacanie 100$ raz w miesiacu nie mozna nazwac stabilnoscia
Witam. Mógłby mi ktoś doradzić albo podać jakiś e-mail do supportu lub coś w tym stylu.
Mój problem wygląda tak że zapomniałem hasła do BB i teraz jak próbuje dać przypomnienie to wpisuje e-mail i nic się nie dzieje.
Próbowałem różne przeglądarki ale nie wiem co może być ttego przyczyną
Co się tyczy "leżakujących" paneli. Wczoraj odpalone, tak że są po pierwszym naliczeniu. Myślałem, że niebieski i może fioletowy się zamkną, nic z tego.