Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dopiero co zacząłem przygodę z ojooo i mam pytanie: W zakładce "płatne wejścia" wyklikałem 0.058$ i nie wiem co robić dalej. W pozostałych dwóch zakładkach idzie najwięcej wbić punktów ale muszę podawać numery telefonów itd. co raczej mija się dla mnie z celem. Jak jeszcze zarabiacie na tej stronie? Czy nie da się wycisnąć więcej niż 5 centów??
Większość zarabia dzięki inwestycji w rozszerzone członkostwo, zdobywanie bezpośrednich poleconych i wypożyczanie refów dostępnych w serwisie. Na poprzednich stronach przeczytasz o szczegółach.
Pytanko: Jakie znacie jeszcze buxy podobne do tego? Chodzi o buxy w których można najwięcej wyklikać z samych reklam. Szukam czegoś gdzie za same klikanie w reklamy można zdobyć 0,06$. Najlepiej jakby była sprawdzona a wypłata była od 1 lub 2$. Większość buxów to jakieś dupowate 0,002/3$, gardło zaciska jak się takie coś widzi ;/
Tego się nie spodziewałem, w ojooo będzie można kupować za zdobytą kasę na aukcjach różne produkty typu sprzęt elektroniczny czy wycieczki Można również w okazyjnej cenie zdobyć konto Premium, VIP, albo dostać taniej refów
(10-02-2014 12:02)mks22 napisał(a): Tego się nie spodziewałem, w ojooo będzie można kupować za zdobytą kasę na aukcjach różne produkty typu sprzęt elektroniczny czy wycieczki Można również w okazyjnej cenie zdobyć konto Premium, VIP, albo dostać taniej refów
Spoko widze ze bedzie coś na zasadzie polskiego za10goroszy itp.