Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej
(13-07-2015 11:46)8gruzin8 napisał(a): Chcę się zarejestrować pod kimś w earnsub jako ref. Możecie składać propozycję, bo po co rejestrować się bezpośrednio - lepiej ddać komuś zarobić.
RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej
(13-07-2015 17:03)prololex napisał(a): Proszę podać poprawny adres URL (Tylko link z EarnSub.pl)
Podaje link z programu wiadomości i ciągle to samo :/
Skracacz musimy edytować na swój, gotowiec jednak jest bardzo słaby, fejs szybko wykrywa go i blokuje domeny.
Co do URL to nie wklejasz jakiegoś skróconego? Sprawdzałem u siebie i normalnie skraca e-dziennik, jak nie uda się to gg: 2038313 lub spróbuj zrobić sobie alians na bo.pl
(13-07-2015 18:28)szpilmen napisał(a):
(13-07-2015 17:03)prololex napisał(a): Proszę podać poprawny adres URL (Tylko link z EarnSub.pl)
Podaje link z programu wiadomości i ciągle to samo :/
Skracacz musimy edytować na swój, gotowiec jednak jest bardzo słaby, fejs szybko wykrywa go i blokuje domeny.
Co do URL to nie wklejasz jakiegoś skróconego? Sprawdzałem u siebie i normalnie skraca e-dziennik, jak nie uda się to gg: 2038313 lub spróbuj zrobić sobie alians na bo.pl
(13-07-2015 18:35)Arko21 napisał(a): Viralka niestety nie działa
edit: zwracam honor, działa
tylko dobry skracacz by sie przydał
Lipa jest z tym ze jak sie kilknie raz na krzyżyk to reklama sie tez zamknie a wtedy sie nie udst
Tak musi być zrobione. Lecz większość i tak kliknie dwa razy. Gdy będziemy edytować virala to dodamy lepsze reklamy, z bardziej widocznym napisem "Reklamę zamkniesz jedyne przez podwójne kliknięcie X".
Kuźwa. Przeczytałem cały temat, napaliłem się, ale najgorsze, że nie mam doświadczenia i możliwości promowania tego. Może kiedyś zaryzykuję i się pomęczę. Powodzenia.
(13-07-2015 16:28)chomik3 napisał(a):
(13-07-2015 11:46)8gruzin8 napisał(a): Chcę się zarejestrować pod kimś w earnsub jako ref. Możecie składać propozycję, bo po co rejestrować się bezpośrednio - lepiej ddać komuś zarobić.