Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja uważam, że opłaca się wejść. Nawet przy obecnym stanie wypłat max. po 100$ co dwa tygodnie to się szybko zwróci. Nadal uważam, że inwestowanie na giełdzie i forexie to większe ryzyko niż wchodzenie do bb. Przypominam, że wypłaty wrócą do normalnego stanu jak wejdzie 3 procesor. To jest logiczne, że dwa procesory nie obsłużą tylu pieniędzy.
W tym momencie nie można napisać: "można śmiało wchodzić", ale też nie można napisać: "odradzam w 100%, scam".
Aktualna sytuacja skłania faktycznie do przemyślenia, lecz jak na razie były 2 wypłaty (na STP i Payza) co jest dobrym znakiem.
Zobaczymy jak to się wszystko rozwinie (z tym niby nowym sposobem wypłaty) i wtedy będzie można powiedzieć coś nowego.
W pewnym stopniu popieram przedmówcę
Tym bardziej, że następna partia ma być na początku maja, jak dojdzie to będzie oznaczało, że małymi kroczkami ale do przodu. Sprawa z problemami technicznymi na stronce też jest już praktycznie opanowana myślę, wcześniej to był bigos że ho ho Jako optymistyczny/racjonalista myślę, że to jeszcze nie koniec.