Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
prolific.ac - świetnie płatne ankiety » Bardzo dorze płatne ankiety

Autor Wiadomość
RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety
Sprawdź:
(27-06-2020 11:02)sssnak3 napisał(a):  
(27-06-2020 09:35)Eduardo213 napisał(a):  
(27-06-2020 09:19)sssnak3 napisał(a):  Napisałam do nich maila dlaczego nie dostaje ankiet, a oni mi odpowiedzieli że z jakiegoś powodu już ich nie będę dostawać i nie mogą udzielić konkretnych odpowiedzi. Fantastycznie. Miał ktoś podobnie?

Musiałeś zbyt dużo podawac informacji, ktore byly niezgodne z Twoim profilem, lub nie czytałeś pytan i tam gdzie były sprawdzające nie zaznaczales dobrej odpowiedzi.
Ale ja nie rozwiązałam ani jednej ankiety więc skąd mieli wiedzieć jakie informacje są nieprawdziwe

A wcześniej nie miałaś już tam konta z tego samego IP założonego albo ktoś w domu też ma tam konto i to samo IP. Chyba, że w profilu było zaznaczone miejsce zamieszkania inne niż prawdziwe np. UK zamiast Polska. Wtedy mogli zablokować konto na stałe.

https://www.dochodplus.pl/
https://www.facebook.com/100069414512477/ (dowody wypłat, strony gdzie obecnie działam)
(27-06-2020 11:02)sssnak3 napisał(a):  
(27-06-2020 09:35)Eduardo213 napisał(a):  
(27-06-2020 09:19)sssnak3 napisał(a):  Napisałam do nich maila dlaczego nie dostaje ankiet, a oni mi odpowiedzieli że z jakiegoś powodu już ich nie będę dostawać i nie mogą udzielić konkretnych odpowiedzi. Fantastycznie. Miał ktoś podobnie?

Musiałeś zbyt dużo podawac informacji, ktore byly niezgodne z Twoim profilem, lub nie czytałeś pytan i tam gdzie były sprawdzające nie zaznaczales dobrej odpowiedzi.
Ale ja nie rozwiązałam ani jednej ankiety więc skąd mieli wiedzieć jakie informacje są nieprawdziwe

A pierwsza ankieta testowa (Show demo study; Your first study)?
O ile dobrze pamiętam, to zawiera ona podchwytliwe pytanie...
Może też zbyt częste i podejrzane ingerencje w "About You"?
Algorytmy zabezpieczające mogą monitorować różne podejrzane działania np. jeśli ktoś co chwile zmienia informacje o sobie itp.
Oczywiście, to tylko dywagacje, ponieważ nie wiem, jak było w Twoim przypadku.

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
IP możesz mieć jedno na kilka kont, nie stanowi to problemu, z jednego IP korzystam ja i dziewczyna i nie ma żadnego problemu prócz tego że nie możemy dostać się do tej samej ankiety razem. Bardziej bym się skłaniał do korzystania z VPN, ale możemy mieć tylko domysły bo z tego co czytałem do tej pory to nawet nie podadzą dokładnej przyczyny tylko ogólnikowy email.

szymontg, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2019.
Jak dla mnie jest to kwestia podanych danych w About You tak jak pisaliście wcześniej a przede wszystkim adresu bo to mogą wychwycić po IP czyli ktoś podaje ze mieszka w UK albo jeszcze lepiej w USA a faktycznie jest w Polsce tym bardziej ze podaje numer z kierunkiem +48. No ale to są tylko przypuszczenia. Życzę miłego weekendu.
prolific.ac - świetnie płatne ankiety
Mam jedno badanie nie sprawdzone. 23.06 w teorii powinno zostać z automatu zatwierdzone, ale nie jest. W jaki sposób to zgłosić?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Wpadła ankieta za £7.02 na 300 osób Cool
(29-06-2020 12:38)DonGrigori napisał(a):  Mam jedno badanie nie sprawdzone. 23.06 w teorii powinno zostać z automatu zatwierdzone, ale nie jest. W jaki sposób to zgłosić?

Czasami na zatwierdzenie ankiety czeka sie nawet 2 tygodniez takze spokojnie.

Eduardo213, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2020.
(29-06-2020 12:58)ametyst napisał(a):  Wpadła ankieta za £7.02 na 300 osób Cool

Jaka tematyka ankiety?

Zapisy do zamkniętego panelu ankietowego - KLIKNIJ
(29-06-2020 12:38)DonGrigori napisał(a):  Mam jedno badanie nie sprawdzone. 23.06 w teorii powinno zostać z automatu zatwierdzone, ale nie jest. W jaki sposób to zgłosić?

Jeśli od 23.06, to jeszcze za wcześnie na automatyczne zaliczenie badania. System zalicza automatycznie po 22 dniach.

Z FAQ:

"Zwykle zajmuje to kilka dni, ale czasem może potrwać dłużej. Po 22 dniach zgłoszenia są automatycznie zatwierdzane, a płatność dodawana do konta. Poczekaj do tego czasu, zanim się z nami skontaktujesz".

Zobacz 7 sprawdzonych serwisów, płacących na konto bankowe za wypełnianie ankiet
(29-06-2020 13:15)Shimeon napisał(a):  
(29-06-2020 12:58)ametyst napisał(a):  Wpadła ankieta za £7.02 na 300 osób Cool

Jaka tematyka ankiety?

Ocenianie w skali obrazów/książek/filmów/zespołów i wokalistów (pozytywny, neutralny, negatywny stosunek), a później określanie swojego stosunku do różnych postaw (też w skali).
Odpowiedz