Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
Bannersbroker.com
Sprawdź:
Wydaje mi sie ze jednocześnie, różnice były raczej pomiędzy wypłatami na kartę, a wypłatami na procesory, jednak karta juz odpadła.
RE: Bannersbroker.com
Potwierdzam, panele pozamykane i wreszcie + na koncie Smile Jest na trafik i abonament Smile
Znowu podliczenie było - wczoraj kupiłem panele, a dziś już kasa na nich naliczona oraz leżakowane sztuki wystartowały jak rakiety i są na domknięciu. Teraz zobaczymy ile będą się zamykać ;p
Muszę mieś zweryfikowane konto stp ,żeby dotarły pieniądze z BB?
Nie, nie trzeba mieć zweryfikowanego.
A ktoś wie co z tymi dolarami za karty?
pozdro

napisz na ticket do nich

Sklep Seo : http://zarabiam.com/Temat-Twoj-Kompletny...rek-155956
(07-04-2013 08:34)Pozdro napisał(a):  A ktoś wie co z tymi dolarami za karty?

Jeżeli chodzi ci o kasę pobraną za karty, to podobno mają zwracać na eWallet ... podobnie jak nie wykorzystane środki, które zostały na kartach i których nie udało się wyciągnąć. To drugie ma być załatwione w ciągu 2 tygodni (o ile ktoś jeszcze wierzy BB), a to pierwsze to chyba tylko ticket. I choć ja już straciłem wiarę w BB, to akurat w tym przypadku myślę, że zwrócą, bo w końcu co ich kosztuje zwrot na eWallet, z którego i tak nie wypłacają Sad
Ja co prawda już nie liczę na BB, ale tak tylko powiem że nawalili mi jakiegoś premium, trafficu i strach pomyśleć jeszcze czego, że z moich paneli nie ma opcji żebym uzbierał na koszta tego wszystkiego,a co dopiero żebym mógł zarobić.

Dobrze, że chociaż się zwróciło to co włożyłem xd
Oni Ci niczego nie nawalili, to Ty kierujesz swoim kontem.
Odpowiedz