Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! » Dokładny opis - każdy sobie poradzi :)

Autor Wiadomość
RE: Wszystkie skrypty do facebooka!
Sprawdź:
Witam. Ma ktoś może skrypt do zapraszania wszystkich znajomych do polubienia FanPag'a? Chyba że taka opcja jest na facebook'u ale jej nie widzę Tongue
Cytat:var inputs = document.getElementsByClassName('uiButton _1sm');
for(var i=0; i<inputs.length;i++) {
inputs[i].click();
}
Czy te skrypty jeszcze działają? W konsoli wyskakuje mi taki komunikat "Ta funkcja przeglądarki jest przeznaczona dla twórców aplikacji. Jeżeli ktoś polecił Ci skopiować i wkleić tu coś, aby włączyć funkcję Facebooka lub włamać się na czyjeś konto, jest to oszustwo mające na celu uzyskanie dostępu do Twojego konta na Facebooku."
(14-04-2016 15:15)aquarius napisał(a):  Czy te skrypty jeszcze działają? W konsoli wyskakuje mi taki komunikat "Ta funkcja przeglądarki jest przeznaczona dla twórców aplikacji. Jeżeli ktoś polecił Ci skopiować i wkleić tu coś, aby włączyć funkcję Facebooka lub włamać się na czyjeś konto, jest to oszustwo mające na celu uzyskanie dostępu do Twojego konta na Facebooku."

Zignoruj go pokerface

Tak tylko że po kliknięciu Enter nic się nie dzieje
aquarius ufasz ludziom ??
Chcesz pewnie zaprosic znajomych do polubienia Fp tak ?
Niee, chciałbym zaprosić wszystkich znajomych do grupy

Ok działa Wink Sorry za kłopot. A skrypt na zaproszenia do polubienia FP ma ktoś? Bo ten wyżej nie działa.
aquarius http://zarabiam.com/attachment.php?aid=2534
skopiuj i wklej ten skrypt dziala szefie Smile
Glosy: aero2 (+1), aquarius (+1)
jarunioo7
Jest jakiś inny skrypt do wysyłania wiadomości znajomym niż ten podany w pierwszym poście który już nie działa?Smile
Gdzieś kiedyś trafiłem na stronkę w której były same wtyczki do facebooka. Postaram się to odszukać i dam znać na PW albo tutaj..

aero2

https://chrome.google.com/webstore/detai...fkopbjlfjl

Znalazłem tylko to, nie mam czasu przetestować, za pół godziny maturka :| Przetestuj i daj znać Smile
Glosy: aero2 (+1)
Odpowiedz