Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jestem teraz, niestety -kuba48- nie ma.
Z braku czasu rezygnuje z turnieju, nie mam siły na użeranie się z bachorami przed świętami.
Prawdopodobnie nie będzie mnie do pierwszego stycznia, także z góry dziękuje wszystkim za dobrą zabawę i życzę wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku!
yazir dodał notatkę do tego postu 22-12-2013 12:21 ponieważ:
KONIEC! Dziękujemy za rozegranie meczów w drugiej fazie grupowej. Dziś, tj 22 grudnia wylosuję pary zawodników w 1/8 finału. Każda para będzie składać się z: zawodnika z 1 koszyka [1 miejsce w grupie] oraz zawodnika z 2 koszyka [2 miejsce w grupie]. Losowanie odbędzie się około południa. Tabela wygląda następująco: http://puu.sh/5UgPh.png
A kto powiedział że ma być rozegrany w grudniu.. duzo osob spędza teraz czas z rodziną a nie z haxballem i nie ma czasu na gre
PS. skoro gramy kolejną runde do jutra to ja niestety odpuszczam turniej dzieki za gre
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2013 12:43 przez daniel42na.)
(22-12-2013 12:39)daniel42na napisał(a): A kto powiedział że ma być rozegrany w grudniu.. duzo osob spędza teraz czas z rodziną a nie z haxballem i nie ma czasu na gre
PS. skoro gramy kolejną runde do jutra to ja niestety odpuszczam turniej dzieki za gre
No niby masz rację,ale to tylko 6 minut.
Wątpie aby ktoś nie mógł poświęcić 6 minutek na rozegranie szybkiego meczu.
Jak dla mnie czas 1 dnia jest dobry, chyba ze rzeczywiście wiele osób teraz nie ma wgl. czasu to można ew. o te 2 dsni przedłużyc.