Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej

Autor Wiadomość
RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
Sprawdź:
A ile w to gracie ?
Odp: RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
(16-10-2012 16:03)tomazzi napisał(a):  mmichal chyba sowa jest twoim poleconym bo moim nie jest Tongue
i popatrz ty ja się opracował przy poradniku, ty nie a złapałeś poleconego Tongue

Tak jest moim to się nazywa dar udzielania się w wątku Big GrinBig Grin

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
(16-10-2012 16:11)bartex89 napisał(a):  do nastepnego roku nazbbierasz Tongue

moim zdaniem w takim czasie będzie to kilka wypłat, a jeśli zainwestuje w firmy i kolejne gałęzie produkcyjne w firmach to zarobek będzie duży i bardzo szybki
brać pod uwagę należy co zawsze podkreślam iż wirtualny kraj polska w tej grze też dopiero raczkuje i sam jako państwo się rozwija
(16-10-2012 16:13)Takeo napisał(a):  A ile w to gracie ?

Ja od 14 października a jeżeli się nie mylę tomazzi zaczął dzień wcześniej.

(16-10-2012 16:13)Takeo napisał(a):  A ile w to gracie ?

4 dzień i chyba najdłużej z tego tematu z osób zapisanych Smile
kraj polska dopiero istnieje od 23 dni także wszystko dopiero się rozkręca, ci co zaczną wcześniej szybciej będę potęgą
Za godzinę będę w Łodzi, niech nikt mnie nie meetinguje Big Grin

Muszę uzbierać kasę na PP żeby dokonać wpłaty bo gra mnie coraz bardziej wciąga Tongue
dobra bo myślałem że jestem już 100 lat za murzynami Smile jak wrocę potem to się zarejestruje
(16-10-2012 16:25)Takeo napisał(a):  dobra bo myślałem że jestem już 100 lat za murzynami Smile jak wrocę potem to się zarejestruje

jeszcze dobre pół roku do przodu będzie dobrze, ci rejestrujący się później będą mieli troszkę ciężej Smile
to tak jak z travian i trwającym już serwerem, ci nowi mają ciężej jak ci grający dłużej ale i tak zawsze moim zdaniem warto będzie w każdym czasie wejść w tą grę i grać

w pierwszym poście masz poradnik i informacje o rzeczach które są nie zbędne na początku gry oraz link rejestracyjny Smile
(16-10-2012 16:25)Takeo napisał(a):  dobra bo myślałem że jestem już 100 lat za murzynami Smile jak wrocę potem to się zarejestruje

@up ciekawe czy z mojego reflinkuAngel
Raczej jesteś 100 lat przed murzynami Big Grin
A i taka ciekawostka statystyki finsnsowe mojej firmy

(16-10-2012 16:21)WojaKk napisał(a):  Za godzinę będę w Łodzi, niech nikt mnie nie meetinguje Big Grin

Muszę uzbierać kasę na PP żeby dokonać wpłaty bo gra mnie coraz bardziej wciąga Tongue

nie musisz od razu wpłacać całości a po trochu
mój siostrzeniec dzisiaj rozpoczął, wpłacił bo ma na pp 5 e i zbiera sobie dalej a za 5 e można redakcję zakupić już firmę a sprzedaż gazet też może być dobrym biznesemSmile
Wątek zamknięty