Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FX7 Pro - 10% dziennie przez 20dni ! - PŁACI !
Ja tylko ciekaw jestem co ma się jeszcze stać aby scam się "potwierdził".
Na stronie głównej fx7 powinno się pojawić ogłoszenie "we are scam" czy może
admin powinien osobiście sie pokwapić na forum zarabiam i przyznać że to prawda? :>
Za każdym razem jak program upada to większość się łudzi jakimiś dziwnymi nadziejami i przeżywa szok że tak szybko padł
(21-06-2012 08:51)Morlok napisał(a): Ja tylko ciekaw jestem co ma się jeszcze stać aby scam się "potwierdził".
Na stronie głównej fx7 powinno się pojawić ogłoszenie "we are scam" czy może
admin powinien osobiście sie pokwapić na forum zarabiam i przyznać że to prawda? :>
Za każdym razem jak program upada to większość się łudzi jakimiś dziwnymi nadziejami i przeżywa szok że tak szybko padł
Ktoś tam na innym forum pisał że wypłatę dostał...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2012 09:02 przez rozekrr.)
ja na razie cierpliwie czekam.. do tej pory wszystkie wyplaty szly bez problemu, w koncu maja 24 godzine na wyplate. zobaczymy co bedzie do wieczora bo wtedy wiekszosc payzowych uzytkownikow bedzie w stanie powiedziec czy doszly wyplaty czy nie