Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks]
(03-01-2015 01:42)amcin napisał(a): Drogi autorze, jestem Twoim polecającym od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałem czasu nic robić. Mogę dostać nisze na PW? Z góry dzięki.
Chciałem spróbować co to za sposób i wysłałem może 5 komentarzy i na następny dzień wchodzę na konto a tam 2 pobrania. Dziś rano zrobię bloga i wyśle jakieś filmiki, zobaczymy czy coś pobiorą.
"Użytkownik amcin, do którego chcesz wysłać PW, przekroczył limit prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać teraz wysłana."
@edit: poszło
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 12:46 przez full2000.)
full2000 tu nie chodzi o to że nie daję rady ale fakt że aż tyle anty wirusów coś tam wykrywa, mam dość obelg że wysyłam wirusy. Wolę działać w PPA nawet na fake conetencie bo ktoś nauczy się że nie ma nic za darmo. W PPA mam większe pole do popisu bo mogę wrzucać full wersje po premierze a w PIB np. GTA-V-downloader nie brzmi za wiarygodnie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2015 16:47 przez Voldir.)
Ja wczoraj około 21 dodałem 2 Mirror ( PPA ). Efekt jak na razie beznadziejny, zarobki spadły z PIB prawie do zera. Zdobyłem na Firecash: 50 wyświetleń :C
Była wypłatka na wigilię jest i na nowy nadchodzący rok
Dotarła na drugi dzień pewnie z tego względu że zlecałem ją wczoraj po południu bo brakowało głupie 2 centy ...
Zawsze jak zlecałem do południa to dochodziła tego samego dnia
Zapraszam do rejestracji z reflinka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 12:47 przez full2000.)