Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziwna sprawa, dostałem ankietę za niecałe 3 funty. Zdążyłem zarezerwować sobie miejsce. Gdy zacząłem badanie to dostałem informacje już w oknie z ankietą, że eksperyment jest pełen. Nie rozumiem po co więc podali badanie w obieg. Szkoda, bo dawno nie miałem tak płatnej ankiety.
U mnie było podobnie w tamtym tygodniu również miałem za 4 i tez po otworzeniu było info ze ankieta pełna. Nie dość ze ciężko wogole złapać ankiety to jeszcze dużo jest uszkodzonych które nie działają po otworzeniu
Nie do końca, czekałem półtora godziny, badacz zawiesił badanie w międzyczasie było blisko 15 miejsc wolnych na 36 i nic to nie zmieniło, poprostu błąd w badaniu na platformie qualitics i zdarza się to często ostatnimi czasy.