(24-06-2017 10:39)Adam05 napisał(a): Komedia facet co tutaj wypisujesz. Najpierw się zwracasz do tych co dużo zarabiają żeby pokazali swoje metody, a potem straszysz ich banami. Po nicku z forum go zbanują? Napiszą do niego priv żeby podał swój adres email do paypala? Zbanują macra? Odetną internet klikającym. Niezły ubaw
2
Oczywiście w innym komentarzu napisałeś że wszystko jest legalne bo nie ma sprzeczności z regulaminem hive.
Pazera niektórych nie zna granic. 
Przydałby się jakiś moderator który ogarnąłby Panów handlarzy do odpowiedniego działu.
Ty już w ogóle chyba w innym świecie żyjesz gościu XDD
1. "ci, którzy dużo zarabiają" sami się zadeklarowali, że podzielą się swoimi metodami, a potem nagle zniknęli. cóż xD (i powiedz mi, że tak nie było)
2. Czy ja kogoś z forum straszyłem banem? Zacytuj taką wypowiedź, przypomnij mi, bo znów jakiś wyimaginowany zarzut powstał, haha
3. Niezły ubaw z Ciebie. Naprawdę nie zrozumiałeś, że Hive może ogólnie zablokować tą metodę? Wszystkim, bo po prostu została ona udostępniona publicznie, więc jakiś administrator (kiedyś) może ją przetestować, a potem zmodyfikują stronę tak, że takie sztuczki nie przejdą, albo będą trudniejsze do wykonania. Nie miałem na myśli indywidualnych blokad, ale jak ktoś ma problemy ze zrozumieniem prostej rzeczy to też nie moja wina :/
4. Bo nie ma sprzeczności żadnej, ale regulamin mogą w każdej chwili zmienić i upublicznianie metod się do tego przyczyni, ale dobra.
5. Dostałem upomnienie od moderatora i od tego momentu nie "reklamuję sprzedaży", więc w czym nadal masz problem?