(04-08-2016 11:26)TikTak napisał(a): jestem troche już w tym programie , ale powiem że tylko ludzie którzy zainwestowali grubą kase lub też mają wielu poleconych mogą coś z tego programu dobrego zarobić reszta tych którzy wchodzą za "free" zarobią ale na loda....klikanie 100 reklam dziennie i patrzenie jak to mozolnie rośnie nie daje jakiś pozytywnych odczuwań do tego że możemy zarobić , niby mówi się że program będzie do 2020 roku ja osobiście myślę że nastąpi to prędzej , nie podoba mi się to że jest jakiś filtr czy coś iż wpisując w przeglądarce Mxrevshare nie widać strony a jedynie blogi o zarabianiu , druga sprawa ktoś gdzieś to napisał kasa jest póki są ludzie którzy wpłacają kase , nie będą wpłacać , skończy sie kasa i interes upadnie , ale z drugiej strony otwierają się setki innych podobnych serwisów które będą miały na celu tylko wydojenie ludzi z kasy i zwinięcie manatek , MX oraz TM to dwa tego typu serwisy które mają coś jeszcze na rynku do powiedzenia i stwarzają poczucie bezpieczeństwa ( narazie)
Moim skromnym zdaniem są 2 takie serwisy, ale jest to MX oraz FutureAdPro. Wydaje mi się również, że rok 2020 jest jak najbardziej realny, już teraz MX ma rezerwę finansową na poziomie MILIONa dolarów! Co do klikaczy to fakt, nawet z zarobieniem na loda będzie ciężko, a przynajmniej zajmie to kilka miesięcy, chyba że ktoś będzie traktował program jako buxa. Jest to fajny dodatek jednak nie zbuduje się z tych 50 centów dziennie stabilnego nawet jako takiego zarobku.
Aby realnie coś z tego mieć są 3 możliwości: umieć polecać i mieć z tego tytułu duże przychody; "zainwestować"; albo połączyć jedno z drugim

Gdzieś miesiąc temu albo i wcześniej ludzie się pytali czy jeszcze warto w to wchodzić. Warto teraz i jeszcze długo tak będzie, oczywiście im wcześniej tym lepiej, ponieważ nie jest to 3 miesięczny hyip, który od samego początku wylicza w którym momencie się zawinąć żeby jak najwięcej się nachapać. Ktoś kto "zainwestowałby" $1000 teraz to zarobi więcej niż 85% albo i więcej użytkowników i jednocześnie zacząłby o wiele szybciej wypłacać, mówię tu o czymś więcej niż $50-$100 miesięcznie.
Problem polega na tym, że wielu chciałoby tak zarabiać, ale jednocześnie się boi i wchodząc do takiego programu chce przede wszystkim nie stracić.
Aktualnie MX i FutureAdPro to 2 najstabilniejsze programy w "branży", odpowiedni ludzie, dobre zabezpieczenia finansowe, plany na przyszłość, ciągły rozwój i raczej nie widzę na horyzoncie nikogo kto miałby dołączyć do tego grona. Wszyscy teraz napaleni na my24hourlyincome ale zobaczymy czy coś z tego będzie, na pewno nie zagrozi w żaden sposób tym 2 programom, a to że jego adminem będzie ktoś znany z FortAdPays tym bardziej mnie nie przekonuje. Jest ciekawą opcją moim zdaniem jeżeli chodzi o dywersyfikacje, ale na numer 1 to aktualnie nadaje się tylko MX bądź FutureAdPro